Лінивий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Хто хоч раз пробував справжній чізкейк, той знає наскільки це ніжно і смачно. Щоб домогтися такого результату, потрібно витратити кілька годин. Якщо часу немає, то виручить запропонований рецепт.
Простий рецепт, з яким впорається починаюча господиня. При невмінні готувати, цей десерт зіпсувати неможливо!
- Вишня - 150 грам (заморожена, без кісточок)
- Печиво - 60 грам (шоколадне)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Сир "маскарпоне" - 150 грам (або інший вершковий сир)
- Вершки - 50 мілілітрів (охолоджені, 33% жирності)
- Крохмаль - 1 чайних ложок
- Вода - 50 мілілітрів
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Вишню розморозити.
Вишню розморозити.
У сотейник викладіть вишню разом з соком, додайте цукор. Поставте на середній вогонь.
Розведіть крохмаль холодною водою.
Доведіть вишню до кипіння. Додайте розведений крохмаль і помішуючи, уварите до загустения.
Зніміть з вогню і охолодіть.
У блендері подрібніть печиво.
У чаші з'єднайте маскарпоне і цукрову пудру. Збийте.
Додайте охолоджені вершки. Збийте в густу масу.
Крем готовий.
Візьміть глибокі чашки або келихи, розкладіть подрібнене печиво.
Далі розкладіть крем.
Зверху розлийте вишневий соус.
До подачі тримайте десерт в холодильнику.
До подачі тримайте десерт в холодильнику.
Лінивий чізкейк готовий. Смачного!