Рецепт Лінивий капустяний пиріг фото

Лінивий капустяний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг з капустою - це давно улюблена всіма в нашій родині випічка, яку легко можна приготувати. Хочу і з вами поділитися рецептом ледачого капустяного пирога для всієї родини!

Опис приготування:

Для приготування ледачого пирога з капустою можете брати як свіжу капусту білокачанну, так і тушковану або навіть квашену. Мені подобається поєднання капусти і зелені, тому я ще додаю кінзу, петрушку, іноді базилік і кріп. Тісто готується дуже швидко, по консистенції має нагадувати нежирну сметану.

  • Капуста білокачанна - 500 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Крем - 5 Ст. Ложок
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Зелень, спеції - За смаком
  • Кунжут - За смаком
лінивий капустяний пиріг - фото крок 1
Капусту нашаткуйте, я роблю це дрібно.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 2
Перекладіть в миску, приправити сіллю і скромно obomnite.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 3
Зелень промийте і дрібно порубати.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 4
Додайте до капусти.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 5
В окрему миску вбийте три яйця.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 6
І збийте в однорідну масу.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 7
Додайте сметану, майонез, борошно і розпушувач.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 8
Все перемішайте, замісіть тісто.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 9
Форму змастіть вершковим маслом.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 10
Викладіть в неї капусту.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 11
Залийте тестом. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. В кінці можете посипати кунжутом.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 12
Випікайте до золотистої скоринки.
лінивий капустяний пиріг - фото крок 13
Ось ледачий пиріг з капустою і готовий. Подавати можете зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти