Лінивий капустяний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з капустою - це давно улюблена всіма в нашій родині випічка, яку легко можна приготувати. Хочу і з вами поділитися рецептом ледачого капустяного пирога для всієї родини!
Для приготування ледачого пирога з капустою можете брати як свіжу капусту білокачанну, так і тушковану або навіть квашену. Мені подобається поєднання капусти і зелені, тому я ще додаю кінзу, петрушку, іноді базилік і кріп. Тісто готується дуже швидко, по консистенції має нагадувати нежирну сметану.
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Зелень, спеції - За смаком
- Кунжут - За смаком
Капусту нашаткуйте, я роблю це дрібно.
Перекладіть в миску, приправити сіллю і скромно obomnite.
Зелень промийте і дрібно порубати.
Додайте до капусти.
В окрему миску вбийте три яйця.
І збийте в однорідну масу.
Додайте сметану, майонез, борошно і розпушувач.
Все перемішайте, замісіть тісто.
Форму змастіть вершковим маслом.
Викладіть в неї капусту.
Залийте тестом. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. В кінці можете посипати кунжутом.
Випікайте до золотистої скоринки.
Ось ледачий пиріг з капустою і готовий. Подавати можете зі сметаною. Смачного!