Рецепт Лінивий пиріг з капустою на кефірі фото

Лінивий пиріг з капустою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Борошно , Овочі , Молочні продукти , Капуста , Яйця , Морква , Кефір , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Лінивий пиріг не дарма отримав свою назву. Не потрібно заздалегідь морочитися з дріжджовим тестом. Все змішати - це головний принцип рецепта, як приготувати ледачий пиріг з капустою на кефірі.


Опис приготування:

Пиріг виходить дуже ніжним з вологою серединкою. Його смачно їсти як теплим, так і холодним. Ще один варіант приготування пирога: викласти в форму половину тіста, викласти капусту і залити другою половиною.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Кефір - 300 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Капуста - 600 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Сода - 1 Чайна ложка
лінивий пиріг з капустою на кефірі - фото крок 1
1. Цибулю дрібно наріжте. Підсмажте на олії до прозорості.
лінивий пиріг з капустою на кефірі - фото крок 2
2. Додайте до цибулі моркву, натертую на крупную терку.
лінивий пиріг з капустою на кефірі - фото крок 3
3. Через 2-3 хвилини відправте в сковороду нашатковану капусту, перемішайте. Тушіте про 15 хвилин, додавши сіль, чорний перець і трохи води.
лінивий пиріг з капустою на кефірі - фото крок 4
4. Для приготування тіста яйця збийте з кефіром.
лінивий пиріг з капустою на кефірі - фото крок 5
5. Потім просійте борошно, додайте сіль і соду. Перемішайте, тісто вийде рідким.
лінивий пиріг з капустою на кефірі - фото крок 6
6. У форму для випічки або в сковороду викладіть капусту і залийте тестом. Випікайте 40 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.
лінивий пиріг з капустою на кефірі - фото крок 7
7. Ось такий апетитний пиріг повинен вийти!

Схожі рецепти