Рецепт Лінивий голубець фото

Лінивий голубець
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо у вас немає часу, щоб приготувати класичні голубці, то скористайтеся цим рецептом. Вам не доведеться загортати фарш в капустяне листя, тому на приготування піде мало часу.

Опис приготування:

Ледачі голубці користуються великою популярністю у господинь, які не мають вільного часу. Таке блюдо виходить не менш смачним, а сил на нього йде набагато менше. Подавати голубці можна з соусом, в якому вони запікалися або ж зі сметаною. Щоб дізнатися, як приготувати ледачий голубець, прочитайте цей рецепт.

  • Фарш свинячий - 600 грам
  • Мал - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Капуста квашена - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Часник сушений - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - 1 Ст. Ложка (мелений )
  • Мелена паприка - 1 Ст. Ложка
  • Заголовок Бондюель - За смаком
  • Цукор тростинний - 1 Чайна ложка
  • Сіль, крем, Regan - За смаком
лінивий голубець - фото крок 1
Візьміть готовий свинячий або яловичий фарш. Викладіть його в миску. Очистіть ріпчасту цибулю, нарубати його дрібно і додайте до фаршу.
лінивий голубець - фото крок 2
Квашену капусту викладіть в блендер і подрібніть. Якщо у вас немає блендера, то можете прокрутити капусту на м'ясорубці або ж подрібнити її за допомогою гострого ножа.
лінивий голубець - фото крок 3
Додайте капусту в фарш, додайте сіль, перець, molotuû перець, цукор і всипте рис. Ретельно все перемішайте.
лінивий голубець - фото крок 4
Скачайте з отриманої маси"колобки" . Обваляйте їх в кукурудзяній муці з усіх боків. Також можна використовувати картопляний крохмаль.
лінивий голубець - фото крок 5
Викладіть голубці у жароміцних форму, розігрійте духовку до двохсот градусів. Запікайте голубці десять хвилин, щоб вони"прихопив" скоринкою.
лінивий голубець - фото крок 6
Поки голубці в духовці, приготуйте заправку для них. Для цього натріть моркву на тертці, подрібніть цибулю. У сковороді розтопіть вершкове масло і пасеруйте на ньому овочі. Додайте до них томатну пасту і мелений часник. Влийте склянку води і перемішайте.
лінивий голубець - фото крок 7
Залийте голубці в формі заправкою, поставте їх в духовку, розігріту до ста вісімдесяти градусів на півгодини. Подавайте готову страву гарячим.

Схожі рецепти