Лінивий голубець
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас немає часу, щоб приготувати класичні голубці, то скористайтеся цим рецептом. Вам не доведеться загортати фарш в капустяне листя, тому на приготування піде мало часу.
Ледачі голубці користуються великою популярністю у господинь, які не мають вільного часу. Таке блюдо виходить не менш смачним, а сил на нього йде набагато менше. Подавати голубці можна з соусом, в якому вони запікалися або ж зі сметаною. Щоб дізнатися, як приготувати ледачий голубець, прочитайте цей рецепт.
- Фарш свинячий - 600 грам
- Мал - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Капуста квашена - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Часник сушений - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 Ст. Ложка (мелений )
- Мелена паприка - 1 Ст. Ложка
- Заголовок Бондюель - За смаком
- Цукор тростинний - 1 Чайна ложка
- Сіль, крем, Regan - За смаком
Візьміть готовий свинячий або яловичий фарш. Викладіть його в миску. Очистіть ріпчасту цибулю, нарубати його дрібно і додайте до фаршу.
Квашену капусту викладіть в блендер і подрібніть. Якщо у вас немає блендера, то можете прокрутити капусту на м'ясорубці або ж подрібнити її за допомогою гострого ножа.
Додайте капусту в фарш, додайте сіль, перець, molotuû перець, цукор і всипте рис. Ретельно все перемішайте.
Скачайте з отриманої маси "колобки" . Обваляйте їх в кукурудзяній муці з усіх боків. Також можна використовувати картопляний крохмаль.
Викладіть голубці у жароміцних форму, розігрійте духовку до двохсот градусів. Запікайте голубці десять хвилин, щоб вони "прихопив" скоринкою.
Поки голубці в духовці, приготуйте заправку для них. Для цього натріть моркву на тертці, подрібніть цибулю. У сковороді розтопіть вершкове масло і пасеруйте на ньому овочі. Додайте до них томатну пасту і мелений часник. Влийте склянку води і перемішайте.
Залийте голубці в формі заправкою, поставте їх в духовку, розігріту до ста вісімдесяти градусів на півгодини. Подавайте готову страву гарячим.