Лінивий бризоль
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легкий і швидкий спосіб приготування смачного французького блюда. Чудово підходить для ситного сніданку або сімейного обіду.
Лінивий бризоль - просто знахідка для нинішніх господинь, у яких катастрофічно не вистачає часу на приготування. Цей спрощений варіант класичного французького блюда за своїми смаковими якостями практично нічим не поступається тому страви, яке приготовлено за всіма канонами справжньої французької кухні. Дуже рекомендую цей рецепт приготування ледачих бризолу. Продукти для нього доступні всім, начинку можна робити будь-яку - в залежності від того, що є у вашому холодильнику і від ваших кулінарних пристрастей. У самому процесі нічого складного немає, а цей рецепт ледачих бризолу з фото допоможе вам впоратися з цим. Удачі вам і смачної їжі!
- Яйця - 5 штук
- Фарш - 300 грам (будь-який)
- Молоко - 0, 5 склянки
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Гриби - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сир - 75 грам
- Рослинна олія для смаження - 75 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1-2 Щепоток (будь-які ваші улюблені)
- Бекон - 50 грам (по бажанню)