Рецепт Лінивий бризоль фото

Лінивий бризоль
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Фарш , Яйця , Гриби
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На сніданок
Гарячі страви , Брізоль
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже легкий і швидкий спосіб приготування смачного французького блюда. Чудово підходить для ситного сніданку або сімейного обіду.

Опис приготування:

Лінивий бризоль - просто знахідка для нинішніх господинь, у яких катастрофічно не вистачає часу на приготування. Цей спрощений варіант класичного французького блюда за своїми смаковими якостями практично нічим не поступається тому страви, яке приготовлено за всіма канонами справжньої французької кухні. Дуже рекомендую цей рецепт приготування ледачих бризолу. Продукти для нього доступні всім, начинку можна робити будь-яку - в залежності від того, що є у вашому холодильнику і від ваших кулінарних пристрастей. У самому процесі нічого складного немає, а цей рецепт ледачих бризолу з фото допоможе вам впоратися з цим. Удачі вам і смачної їжі!

  • Яйця - 5 штук
  • Фарш - 300 грам (будь-який)
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Борошно - 1-2 Ст. Ложок
  • Гриби - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сир - 75 грам
  • Рослинна олія для смаження - 75 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 1-2 Щепоток (будь-які ваші улюблені)
  • Бекон - 50 грам (по бажанню)
лінивий бризоль - фото крок 1
Готуємо фарш. М'ясо перекрутити на м'ясорубці з дрібними гратами.
лінивий бризоль - фото крок 2
Змішуємо в каструльці або мисці яйця, молоко, борошно, фарш. Солимо і додаємо спеції. Все добре перемішуємо.
лінивий бризоль - фото крок 3
Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинного масла і починаємо смажити тонкі млинці з отриманої яєчно-м'ясний суміші. Обсмажуємо з двох сторін.
лінивий бризоль - фото крок 4
Приступаємо до підготовки начинки. Гриби обсмажуємо з цибулею, доводимо до смаку. Замість грибів можна використовувати сир, свіжі овочі. Якщо ви вирішили зробити начинкою свіжі овочі - тоді бризоль повинен добре прожаритися і в духовку його на додаткову підготовку відправляти не потрібно.
лінивий бризоль - фото крок 5
Викладаємо грибну начинку на млинець і загортаємо в акуратні рулетики. Складаємо їх в форму для запікання.
лінивий бризоль - фото крок 6
Сметану змішуємо з подрібненим часником і цією сумішшю змащуємо брізолі.
лінивий бризоль - фото крок 7
Запікаємо бризоль в розігрітій духовці при 180-200 градусах хвилин 15-20. Хв 5 до закінчення посипаємо тертим сиром і беконом.

Схожі рецепти