Лимонно-полуничний пудинг з висівками
(покроковий рецепт з фото)
Лимонно-полуничний пудинг з висівками - легкий десерт. Готувати досить просто, а результат захопить навіть найбільш вимогливих гурманів. Пудинг виходить дуже ніжним по консистенції і яскравим на смак.
Пудинг - дуже смачний і корисний десерт родом з Англії. Готують його з яєць, цукру і молока, додаючи при цьому фрукти і різні прянощі. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати лимонно-полуничний пудинг з висівками. Пудинг я використовую вже готовий, його залишається тільки зварити з молоком. Він продається в багатьох магазинах. При бажанні, його можна знайти. Десерт виходить дуже ніжним, шовковистим за структурою, а полуниця і лимон надають яскравість смаку. Смачного!
- Молоко - 400 мілілітрів
- Лимон - 1 штука
- Пудинг ванільний - 1 штука
- Полуниця - 1 Склянка
- Висівки - 30 грам
- Йогурт - 300 мілілітрів
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Зваріть пудинг на молоці, як зазначено в інструкції.
Йогурт змішайте з цукровою пудрою і збийте до пишності.
Зніміть цедру з лимона, вичавити сік. Додайте всі до йогурту.
Змішайте пудинг з йогуртом і збийте все до однорідної повітряної маси.
Полуницю промийте, видаліть плодножкі і поріжте ягоду тонкими слайсами.
У креманки покладіть по 2 ложки пудингу, потім полуницю і трохи висівок. Повторюйте шари, поки не заповните креманки повністю.