Рецепт Полуничний пудинг фото

Полуничний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Полуниця , Чорниця
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Такий полуничний пудинг в домашніх умовах можна готувати як влітку - зі свіжими ягодами полуниці і чорниці (відмінне поєднання, спробуйте), так і взимку - із заморожених ягід або варення! раджу!

Опис приготування:

Взагалі, мені цей простий рецепт полуничного пудингу свого часу підказала мама. І я остаточно переконалася, що з такими-то доступними рецептами свято собі можна влаштовувати хоч кожен день! А експериментуючи з фруктовими начинками можна кожен раз заново дивувати своїх гостей! Так що ділюся і з вами, як зробити полуничний пудинг!

  • Сир - 250 грам
  • Крем - 250 грам
  • Чорниця - 100 грам (свіжа або морожена)
  • Полуниця - 150 грам (свіжа або морожена)
  • Цукор - 200 грам
  • Печиво - 150 грам
  • Олія - 50 грам
  • Желатин - 25 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
полуничний пудинг - фото крок 1
1. Желатин розводимо відповідно до вказівок на упаковці. Доводимо до повного розчинення і трохи охолоджуємо.
полуничний пудинг - фото крок 2
2. Тим часом займемося основою для пудингу. Печиво перетираємо в крихту і змішаємо з розм'якшеним маслом. Мнемо руками, трамбуємо на дно форми, щоб вийшов корж.
полуничний пудинг - фото крок 3
3. Сир, сметану і цукор збиваємо в блендері або за допомогою міксера, поки маса не стане легкою і однорідної, а цукор повністю не розчиниться.
полуничний пудинг - фото крок 4
4. А тепер за допомогою блендера збиваємо полуницю і чорницю в пюре. Можна отриману масу окремо перетерти через сито, щоб насіння і залишки шкірки не траплялися. З'єднуємо з сирною масою, викладаємо рівним шаром поверх печива.
полуничний пудинг - фото крок 5
5. Залишимо десерт в холодильнику, поки верхи не"схопиться" , а потім виймаємо з форми, прикрашаємо ягодами і подаємо! Смачного!

Схожі рецепти