Рецепт Лимонний чізкейк без випічки фото

Лимонний чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Лимон
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Торти , Без випічки , Чізкейк
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Так, так, приготувати чізкейк можна і без випічки! такі чизкейки, наскільки знаю, дуже популярні в країнах Великобританії, а зараз - ще й у нас на сімейній кухні Рекомендую!

Опис приготування:

Лимонний чізкейк без випічки - це дуже ніжний і повітряний сирний тортик з ледь відчутним лимонним присмаком. Рецепт приготування цього чізкейку я взяла з професійної кулінарної англійської книги, тому готовий тортик виходить навіть краще, ніж в кафе і ресторанах. Чізкейк без випічки вельми простий у приготуванні, проте часу забирає чимало. Але воно того варте, повірте Подається такий чізкейк, зрозуміло, холодним.

Рецепт лимонного чізкейк без випічки:

1. Вершкове масло розтоплюємо. Печиво подрібнюємо в крихту (качалкою або блендером, кому як зручніше). Вливаємо в крихту розтоплене масло. Крихітку з маслом гарненько перемішуємо і рівномірно викладаємо на дно формочки для чізкейку. Ставимо в холодильник для застигання.

2. Тепер готуємо сироп. В 80 мл на повільному вогні розчиняємо весь цукор. Доводимо сироп до кипіння, після чого - знімаємо з вогню. Жовтки збиваємо, тонкою цівкою вливаємо в них скипів сироп. Отриману масу збиваємо до однорідної консистенції.

3. У воді, що залишилася розводимо желатин.

4. Сир Філадельфія змішуємо з соком і цедрою одного лимона. Додаємо до сирної маси желатин і збиваємо до однорідності.

5. Жовткова масу з'єднуємо з сирною.

6. В іншій мисці збиваємо вершки до консистенції легкого крему. Додаємо збиті вершки до нашої масі, перемішуємо. Отриману однорідну масу виливаємо зверху на застиглий корж.

7. Накриваємо чізкейк харчовою плівкою і ставимо в холодильник на ніч.

На наступний день чізкейк буде готовий. При бажанні, його можна буде прикрасити свіжими ягодами.


  • Бісквітне печиво - 250 грам
  • Вершкове масло - 130 грам
  • Цукор - 160 грам
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Желатин - 15 грам
  • Яєчні жовтки - 6 штук
  • Лимон - 1 штука
  • Сир філадельфія - 500 грам
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Топинг- - За смаком (фрукти, ягоди, волоські горіхи і t.d. - Усе, що подобається)
Лимонний чізкейк без випічки - це дуже ніжний і повітряний сирний тортик з ледь відчутним лимонним присмаком. Рецепт приготування цього чізкейку я взяла з професійної кулінарної англійської книги, тому готовий тортик виходить навіть краще, ніж в кафе і ресторанах. Чізкейк без випічки вельми простий у приготуванні, проте часу забирає чимало. Але воно того варте, повірте Подається такий чізкейк, зрозуміло, холодним.

Рецепт лимонного чізкейк без випічки:

1. Вершкове масло розтоплюємо. Печиво подрібнюємо в крихту (качалкою або блендером, кому як зручніше). Вливаємо в крихту розтоплене масло. Крихітку з маслом гарненько перемішуємо і рівномірно викладаємо на дно формочки для чізкейку. Ставимо в холодильник для застигання.

2. Тепер готуємо сироп. В 80 мл на повільному вогні розчиняємо весь цукор. Доводимо сироп до кипіння, після чого - знімаємо з вогню. Жовтки збиваємо, тонкою цівкою вливаємо в них скипів сироп. Отриману масу збиваємо до однорідної консистенції.

3. У воді, що залишилася розводимо желатин.

4. Сир Філадельфія змішуємо з соком і цедрою одного лимона. Додаємо до сирної маси желатин і збиваємо до однорідності.

5. Жовткова масу з'єднуємо з сирною.

6. В іншій мисці збиваємо вершки до консистенції легкого крему. Додаємо збиті вершки до нашої масі, перемішуємо. Отриману однорідну масу виливаємо зверху на застиглий корж.

7. Накриваємо чізкейк харчовою плівкою і ставимо в холодильник на ніч.

На наступний день чізкейк буде готовий. При бажанні, його можна буде прикрасити свіжими ягодами.

Схожі рецепти