Лимонне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування десертного страви з лимоном, під цукровою пудрою.
Збийте вершкове масло і додайте до нього цукор, продовжуючи збивати інгредієнти до утворення однорідної маси. До складу введіть лимонну цедру, яйце, борошно і соду. Надішліть тісто в холодильник хвилин на 30, щоб воно «дійшло».
Тісто розкочується на дошці, посипаною борошном, до товщини пласта близько 0, 5 см і вирізається формочками. Фігурки, які вийшли, розкладаються на деку і протикаються виделкою, після чого посипаються цукровою пудрою. Випікати слід протягом 5 хвилин, при температурі 180 З. Готове печиво охолоджується і подається до столу.
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Цедра лимона - 2 чайних ложки
- Сода - 2 чайних ложки
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Тісто розкочується на дошці, посипаною борошном, до товщини пласта близько 0, 5 см і вирізається формочками. Фігурки, які вийшли, розкладаються на деку і протикаються виделкою, після чого посипаються цукровою пудрою. Випікати слід протягом 5 хвилин, при температурі 180 З. Готове печиво охолоджується і подається до столу.