Рецепт Лимонне печиво фото

Лимонне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Низькокалорійні , ПП рецепти
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування десертного страви з лимоном, під цукровою пудрою.

Опис приготування:

Збийте вершкове масло і додайте до нього цукор, продовжуючи збивати інгредієнти до утворення однорідної маси. До складу введіть лимонну цедру, яйце, борошно і соду. Надішліть тісто в холодильник хвилин на 30, щоб воно «дійшло».

Тісто розкочується на дошці, посипаною борошном, до товщини пласта близько 0, 5 см і вирізається формочками. Фігурки, які вийшли, розкладаються на деку і протикаються виделкою, після чого посипаються цукровою пудрою. Випікати слід протягом 5 хвилин, при температурі 180 З. Готове печиво охолоджується і подається до столу.


  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Цедра лимона - 2 чайних ложки
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Збийте вершкове масло і додайте до нього цукор, продовжуючи збивати інгредієнти до утворення однорідної маси. До складу введіть лимонну цедру, яйце, борошно і соду. Надішліть тісто в холодильник хвилин на 30, щоб воно «дійшло».

Тісто розкочується на дошці, посипаною борошном, до товщини пласта близько 0, 5 см і вирізається формочками. Фігурки, які вийшли, розкладаються на деку і протикаються виделкою, після чого посипаються цукровою пудрою. Випікати слід протягом 5 хвилин, при температурі 180 З. Готове печиво охолоджується і подається до столу.

Схожі рецепти