Легкий салат на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальний варіант для перекусу або легкого вечері - саме цей салат. Вона виготовлена за мотивами відомого салату "нісуаз" . Свіжі овочі, салат і тунець смачно і гармонійно поєднуються в цій страві.
Легко і швидко - це не означає, що блюдо буде несмачним і негарним. Приклад тому - цей салат з яскравих свіжих овочів і смачною корисною рибки. Рецепт приготування цього салату дуже простий, але інгредієнти в ньому підібрані ідеально і чудово поєднуються один з одним. Якщо ви ще думаєте, як і будь приготувати легкий салат на швидку руку, готуйте саме цей салат. Вам сподобається, гарантую!
- Тунець в олії - 100-150 грам
- Помідори - 1 штука
- Огірок свіжий - 1 штука
- Яйце варене - 1 штука
- Rediska - 2-3 штук
- Оливки - 10-12 штук
- Листя салату - 1 пучок
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Листя салату рвемо руками на невеликі шматочки, нарізаємо огірок і помідор.
Нарізаємо редиску і оливки, солимо і перчимо до смаку.
Відкриваємо баночку з тунцем і додаємо ароматне масло, в якому законсервовано риба, в салат. Перемішаємо овочі.
Викладаємо перемішані і заправлені олією овочі на тарілку. Яйце нарізаємо на дольки і викладаємо поверх овочів.
Нарізаємо шматочки тунця на скибочки подрібніше.
І розкладаємо . Смачно, швидко і красиво! Можна посипати салат нарізаною зеленою цибулею або іншою зеленню.