Овочевий салат на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Навесні і влітку овочі легко можуть бути не тільки доповненням, але і основою меню, згодні? Я поділюся найпростішим варіантом, як приготувати овочевий салат на швидку руку. Сподіваюся, вам сподобається!
В цей простий салатик можна додавати будь-які сезонні овочі, які є під рукою. Поєднання оливкової і кунжутної олії в заправці надають йому якусь пікантність. Блюдо чудово підійде для перекусу, гарніру або замінить основне блюдо, наприклад. Для всіх шанувальників корисних і смачних салатів з мінімумом турбот це те, що потрібно в кулінарній скарбничці.
- Огірок - 1 штука (великий)
- Помідори - 3-4 штук
- Latuk - 1 штука
- Зелень - 1 пучок (маленький)
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком(+ часник за бажанням)
1. Вимийте і наріжте тонкими скибочками огірочок.
2. Слідом наріжте помідори.
3. Вимийте, обсушити і подрібніть листя салату.
4. Тонкими півкільцями наріжте цибулину.
5. Подрібніть трохи зелені. Кріп, петрушка і базилік підійдуть відмінно.
6. З'єднайте всі в глибокому салатнику. Додайте сіль, два види олії, щіпку перцю. Можна додати подрібнений або мелений часник і трішки оцту за бажанням. Перемішайте і подавайте до столу.