Салат «грецький» на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Цей знаменитий овочевий салат вже давно став класикою. Якщо ви також небайдужі до нього, рекомендую вам на замітку цей простий і швидкий рецепт. Смачно, корисно, яскраво і апетитно. Спробуйте!
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати салат "грецький" на швидку руку. Це чудовий варіант для великої родини і компанії гостей. В даному випадку блюдо готується і подається в загальному салатник, але при бажанні ви можете зробити його і порційних. Відмінний річний рецепт, згодні?
- Цибулина - 1 штука (краще червона)
- Червоний винний оцет - 100 мілілітрів(+ 2 середня лінія)
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Листя салату - 1 пучок
- Огірок - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Маслини - 100 грам
- Сир "фета" - 100-150 грам (за смаком)
- Сіль і перець - За смаком
1
Цибулину очистіть, наріжте тоненькими півкільцями і викладіть в невелику мисочку. Додайте дві чайні ложки оцту і залиште маринуватися.
2
Для приготування заправки з'єднайте оцет з оливковою олією, додайте сіль, перець і орегано. Перемішайте.
3
Вимийте і висушіть овочі і листя салату. Подрібніть все і викладіть в глибоку миску.
4
Додайте маслини або оливки, а також мариновану цибулю. Акуратно перемішайте і полийте заправкою за смаком.
5
Зверху викладіть сир, можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!