Легкий курячий суп
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую рецепт приготування легкого курячого супу. Це ситний і поживний, але не дуже калорійний супчик, який дарує заряд енергії. Тому, якщо стежте за фігурою, раджу записати!
Курячий суп - це не тільки легке, але і дуже корисне і поживне блюдо. Особливо допомагає такий супчик під час застуди або якщо вам не можна їсти нічого важкого, смаженого або жирного. Щоб приготувати легкий курячий суп, візьміть грудку курячу (можна і філе), парочку картоплин, цибулю і моркву.
- Курка - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Макарони - За смаком
Курку для бульйону обробити, зніміть шкірку і обріжте зайвий жир.
Надішліть курку варитися: дайте їй прокипіти 10 хвилин, потім злийте перший бульйон. Знову відправте варитися, дайте ще раз прокипіти 10 хвилин.
Надішліть курку варитися: дайте їй прокипіти 10 хвилин, потім злийте перший бульйон. Знову відправте варитися, дайте ще раз прокипіти 10 хвилин.
Тим часом картоплю поріжте кубиками.
Дістаньте курку з бульйону після другої варіння, відправте в бульйон картоплю.
Дістаньте курку з бульйону після другої варіння, відправте в бульйон картоплю.
Також додайте в супчик дрібно порізану цибулю і моркву, натертую на терке. Можете їх обсмажити, але я віддаю перевагу просто так додавати.
Якщо картопля вже майже готова, додайте макарони - вони зазвичай варяться хвилин 5-7.
У мене були дрібні в формі зірочок, але спагетті або черепашки теж цілком підійдуть.
У мене були дрібні в формі зірочок, але спагетті або черепашки теж цілком підійдуть.
Відварну курку поріжте на невеликі шматочки.
Суп посоліть і поперчіть обов'язково.
Якщо макарони зварилися і картопля готова, додайте курку в суп, накрийте кришкою і вимкніть вогонь.
Суп посоліть і поперчіть обов'язково.
Якщо макарони зварилися і картопля готова, додайте курку в суп, накрийте кришкою і вимкніть вогонь.
Готовому легкому куриному супу дайте настоятся минут 5-10, а потім можете подавати його до столу. Перед подачею можете прикрасити супчик зеленню. Смачного!