Легкий курячий супчик
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я покаж вам, як приготувати легкий курячий супчик без звичної всім засмажкою з цибулі і моркви. Це дійсно легке блюдо, яке оцінять навіть стежать за своєю фігурою люди.
З рецепта ви зрозумієте, що це дуже легкий супчик, в якому немає нічого, крім курки і запечених овочів. Але за бажанням для ситності ви можете додати жменю локшини або ж рису.
Подавати такої бульйон смачно з грінками. Смачного!
- Курка - 1 штука (близько 1.8 кг)
- Морква - 4 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль, перець, лавровий лист - За смаком
Курку випатрати і добре промийте. Розріжте її на 8-10 частин. Половину відправте в каструлю і залийте 3 літрами холодної води. Варіть 25 хвилин, позику достньте м'ясо.
Поки вариться м'ясо, займіться овочами. Очистіть цибулю, морква, часник. Цибулю і моркву розріжте на 2 половинки, зубчики часнику залиште цілими. Розжарити сковороду і запечіть на ній все овочі до золотистого кольору з обох сторін.
Надішліть овочі в бульйон, додайте за смаком сіль, перець, лавровий лист. Варіть супчик ще 20 хвилин.
Перед подачею ви можете зняти м'ясо з декількох шматків курки і відправити їх в бульйон. А можете покласти в тарілку цілий шматок м'яса, трохи овочів і залити це бульйоном. Також для подачі добре використовувати половинку відвареного круто яйця.