Швидкий супчик на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Іноді після важкого робочого дня і перекусів в сухомятку, на вечерю хочеться гарячого супу, але не хочеться возитися на кухні. Я розповім, як приготувати швидкий мексиканський супчик на швидку руку.
Швидкий і легкий курячий тако-супчик, готується на швидку руку, всього за 20 хвилин. Для приготування цього супу потрібна попередньо приготована курка. Це може бути курка-гриль, яка залишилася після свята або копчені курячі стегенця. Для мексиканського супу потрібна мексиканська приправа "тако", вона продається вже в готовому вигляді, але якщо у вас її немає, ви можете її зробити вдома самостійно. По суті це суміш спецій: кмин, перець чилі, орегано, паприка, чорний перець, сушений часник. Змішайте всі ці спеції - і приправа "тако" готова. При подачі суп прикрасьте гілочкою зелені.
- Курка готова - 300 грам
- Курячий бульйон - 2 склянки
- Консервована кукурудза - 200 грам
- Консервована квасоля - 200 грам (або боби)
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томати - 200 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Приготування "таким чином, " - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1
Лук і болгарський перчик дрібно наріжте і обсмажте на олії прямо в каструлі до золотистого кольору.
2
Додайте квасолю, помідори, кукурудзу, томатну пасту, підготовка "таким чином, " і курку. Протомитися все разом 15 хвилин.
3
Приправити сіллю і poperčite. Залийте все бульйоном, а коли суп закипить, проваріть ще пару хвилин.