Легкий супчик з вермішеллю і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Влітку хочеться супів легких, без зайвого жиру і засмажкою, з овочами. Давайте і зваримо такий суп на курячому бульйоні. А для ситності додамо трохи тонкої вермішелі.
Якщо ви плануєте зварити суп на два рази, обсмажте вермішель на сухій сковороді до рум'янцю перед тим, як опускати її в суп. Тоді вона не розмокне. Найсмачніше їсти супи з вермішеллю відразу.
- Курка - 400 грам (я брала куриную грудку)
- Картопля - 2 штуки (середні)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (невеликий)
- Перець солодкий - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Брокколі - 150 грам
- Селера листова - 2 штуки (стебла)
- Вермішель - 1/2 склянки
- Чорний перець - 1 щіпка
Зваріть легкий курячий бульйон, взявши півтора літра води. Опустіть в бульйон шінкованной цибулю і картоплю брусочками, варіть на середньому вогні майже до готовності картоплі. Додати сіль за смаком.
Викладіть в суп морква, нашатковану тонкими брусочками. Дайте закипіти.
Додайте солодкий перець, нарізаний соломкою, нашатковану селера і розібрану на дрібні суцвіття брокколі. Я попередньо брокколі для супу Бланшируйте хвилинку-другу в окропі.
Доведіть суп до кипіння і опустіть вермішель. Поперчіть за смаком і добре перемішайте. Дайте ще раз закипіти і відключіть нагрів. Дрібна вермішель дійде під кришкою - просто дайте супу настоятися хвилин 5-7.
Подавайте супчик гарячим. Смачно подавати до нього хрусткі хлібні палички. Приємного!