Легкий курячий суп з овочами
(покроковий рецепт з фото)
І тижні не проходить, щоб я не зварила суп з куркою. Тушка завжди лежить у мене в морозилці і я завжди готова зробити щось нове. Але коли час підтискає, то необхідний легкий варіант, як цей.
Головний інгредієнт поєднується з різними продуктами, тому можна не боятися щось змінювати. Наприклад, тут використані яскраві овочі, які не тільки красиво виглядають, але ще й корисні. А як приготувати простий курячий суп з цибулею-порей і картоплею, дивіться в рецепті нижче.
- Курка - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 3-4 штук
- Лук-пориста - 1 штука
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Сіль - За смаком
- Чорний перець горошком - 6 штук
- Вода - 3, 5 L
Курку викладіть в каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння на повільному вогні. Зніміть піну, додайте сіль, лавровий лист і перець. Варіть бульйон протягом 10 хвилин. В цей час наріжте кружальцями цибулю і моркву.
Також наріжте картоплю кубиками. Через відведений час вийміть курку з бульйону. Викладіть все овочі, доведіть воду до кипіння.
Варіть суп ще 6 хвилин. В цей час відокремте куряче філе від кістки і розкладіть його по порційних тарілках.
Дайте настояться готовому супу 5 хвилин під кришкою, потім розлийте по тарілочках з куркою. Смачного!