Рецепт Легкий дністровський борщ фото

Легкий дністровський борщ
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо, Овочі
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Борщ, Супи

Рецепт приготування легкого дністровського борщу. Дуже смачний і легкий суп. Присутні курячий бульйон і перці.

Борщ - одна з найпопулярніших страв у Молдавії. У цій страві поєднуються легкий курячий бульйон і багато корисних овочів. Його можна приготувати густим, а можна і не дуже густим. Все одно він буде дуже смачним.

  • Морква - 1 штука
  • Капуста - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Стегенця курячі - 2 штуки
  • Паста-томат - 2 Ст. Ложки
  • Буряк - 1 штука
  • Картоплі - 4 штуки
  • Води - 3 L
  • Лист лавровий - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Гіркий перець - 1 штука (стручок)
  • Петрушки корінь - 1 штука
  • Перець солодкий - 2 штуки
легкий дністровський борщ - фото крок 1
1. Ошмаліваем курячі стегенця, промиваємо і відварюємо в трьох літрах води, з доданою очищеної цибулиною, коренем петрушки і лавровим листом. Бульйон повинен настоятися: м'ясо можна відварити сьогодні, а завтра зварити борщ. Виймаємо м'ясо з бульйону, відокремлюємо від кісток і подрібнюємо.
легкий дністровський борщ - фото крок 2
2. Картопля, буряк, морква і цибуля очищаємо, і на півгодини замочуємо в холодній воді. Буряк замочується окремо. Дрібно нарізаємо цибулю, кубиками ріжемо буряк, маленькими кубиками нарізаємо моркву, можна на тертці.
легкий дністровський борщ - фото крок 3
3. Готуємо піджарку: спассіруем цибулю, він повинен стати прозорим, додаємо моркву. Хвилини через дві додаємо буряк. Хвилин п'ять гасити. Додаємо пасту-томат, додаємо сік лимона і перемішуємо (можна столовий оцет).
легкий дністровський борщ - фото крок 4
4. Нарізаємо очищену картоплю кубиками, і vsиpaem в kipyashtiy бульйоні. Зменшуємо вогонь і варимо хвилини три. Нарізаємо соломкою капусту, і хвилини через три після картоплі, кидаємо в бульйон. Варимо хвилин п'ять.
легкий дністровський борщ - фото крок 5
5. Додаємо нарізаний перець і варимо хвилини три. Потім в каструлю ложем піджарку і перемішуємо. Додаємо тиск часнику, перчимо і солимо. Три хвилини варимо на маленькому вогні з закритою кришкою. Борщ повинен хвилин тридцять настоятися.
легкий дністровський борщ - фото крок 6
6. Наливаємо борщ в тарілку, додаємо сметану і зелень

Схожі рецепти