Рецепт Домашні торт легкий фото

Домашні торт легкий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Какао
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Торт - це не завжди складно. За деякими рецептами можна робити хоч кожен день цей десерт. Іноді я так і роблю, коли є зайва година часу ввечері. І вам теж хочу запропонувати один варіант.

Вам він сподобається, якщо ви хочете знати, як приготувати домашній торт легкий. Технологія - простіше нікуди: замішуємо тісто, запікаємо коржі і змащуємо їх солодким кремом. Я вибрала класичні інгредієнти для шоколадної випічки. Буде знайомий насичений смак на контрасті з легкої просоченням.

  • Борошно - 270 грам
  • Какао - 60 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Маскарпоне - 300 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Оливкова олія - 60 мілілітрів
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
домашні торт легкий - фото крок 1
Розігрійте духовку до 180 градусів. Змішайте в посуді какао, просіяне борошно, соду, сіль і цукор.
домашні торт легкий - фото крок 2
До сухих інгредієнтів додайте тепле оливкова олія, молоко і яйця, а також м'яке вершкове масло. Тісто збивайте міксером протягом 5-10 хвилин.
домашні торт легкий - фото крок 3
В кінці додайте оцет. Ще раз перемішайте. Тісто влийте в форму для випічки. Запікайте основу для тортика протягом години.
домашні торт легкий - фото крок 4
Зробіть крем. Збийте маскарпоне з цукровою пудрою.
домашні торт легкий - фото крок 5
Остиглий бісквіт розрізати навпіл. Змастіть його кремом, і прикрасьте за вашим бажанням. Приємного чаювання!

Схожі рецепти