Домашні торт легкий
(покроковий рецепт з фото)
Торт - це не завжди складно. За деякими рецептами можна робити хоч кожен день цей десерт. Іноді я так і роблю, коли є зайва година часу ввечері. І вам теж хочу запропонувати один варіант.
Вам він сподобається, якщо ви хочете знати, як приготувати домашній торт легкий. Технологія - простіше нікуди: замішуємо тісто, запікаємо коржі і змащуємо їх солодким кремом. Я вибрала класичні інгредієнти для шоколадної випічки. Буде знайомий насичений смак на контрасті з легкої просоченням.
- Борошно - 270 грам
- Какао - 60 грам
- Цукор - 300 грам
- Маскарпоне - 300 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
Розігрійте духовку до 180 градусів. Змішайте в посуді какао, просіяне борошно, соду, сіль і цукор.
До сухих інгредієнтів додайте тепле оливкова олія, молоко і яйця, а також м'яке вершкове масло. Тісто збивайте міксером протягом 5-10 хвилин.
В кінці додайте оцет. Ще раз перемішайте. Тісто влийте в форму для випічки. Запікайте основу для тортика протягом години.
Зробіть крем. Збийте маскарпоне з цукровою пудрою.
Остиглий бісквіт розрізати навпіл. Змастіть його кремом, і прикрасьте за вашим бажанням. Приємного чаювання!