Легкий сирний торт
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати легкий сирний торт? Тоді дотримуйтесь рецептом. Ці ласощі не вимагає багато часу на приготування, а в результаті виходить корисний торт, який сподобається всім.
Якщо ви хочете зробити торт менш калорійним, то для прикраси можна використовувати не шоколад, а свіжі фрукти. У будь-якому випадку буде дуже смачно, це я вам гарантую. І фігуру збережете!
- Печиво шоколадне - 300 грам
- Сир нежирний - 400 грам
- Крем nezhirnaya - 400 грам
- Цукор - 150 грам
- Желатин - 20 грам
- Шоколад - 100 грам (гіркий або молочний)
Перш за все замочіть 20 грамів желатину в 50 мілілітрах води. Желатин залиште на 40 хвилин. Тим часом сир розітріть з цукром і сметаною. Потрібно домогтися ніжної консистенції без грудочок. Тому зручніше буде скористатися блендером.
Через 40 хвилин желатин підігрійте на водяній бані, поки він повністю не розчиниться. Потім остудіть його і влийте в сирну масу. Все ретельно перемішайте.
Тепер можна формувати торт. Візьміть зручну форму, застелите її фольгою. Дно форми укладіть шоколадним печивом. На печиво налийте сирну масу шаром завтовшки близько сантиметра. Потім знову покладіть шар печива і так чергуйте шари, поки не закінчаться інгредієнти.
Форму з тортом відправте в холодильник на 4 годину, щоб десерт застиг. Потім розтопіть плитку шоколаду на водяній бані, дайте йому трохи охолонути. Шоколадом полийте торт, разравняйте глазур лопаткою або широким плоским ножем. Коли глазур захолоне, торт можна подавати.