Легкий сирний крем
(покроковий рецепт з фото)
І знову я експериментую зі створенням кремів для десертів і солодких випічок. На цей раз я розповім про те, як приготувати легкий сирний крем. Він ідеально підходить для тортів.
Простий рецепт доповнить ваші заварні тістечка, бісквітні торти і еклери. Їм можна наповнити пекарський мішок і зробити прикраси на улюблених десертах, крім цього таже можна намазати начинку між коржами. Ще я люблю комбінувати цей крем з кислими нотками, наприклад - з журавлиною і вишнею.
- Сир - 400 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Заморожені ягоди - 200 грам
Масло кімнатної температури наріжте кубиками. Додайте до нього цукрову пудру і ванільний цукор. Збийте суміш.
Потім додайте сир і ще раз добре розітріть масу до єдиної консистенції.
Ягоди розморозити і протріть через сито. Додайте 5 чайних ложок до крему. Ще раз добре все збийте.
Дайте крему настоятися півгодини в холодильнику, а потім використовуйте його для подальшого приготування десертів.