Рецепт Легкий крем для торта фото

Легкий крем для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, Літні, Десерт
Солодке, Десерти

Якщо ви любите бісквітні десерти, то вам буде корисно дізнатися, як приготувати легкий крем для торта на основі йогурту і сиру. У вершковому додавання желатину, щоб він придбав густу текстуру.

Кількість цукру для цього крему ви можете регулювати на свій смак. Якщо у вас будуть солодкі бісквітні коржі, то багато цукру в крем класти не потрібно.

Щоб розчинити желатин, замість води можна використовувати сік, наприклад, апельсиновий. Тоді крем придбає аромат і ніжний колір.

  • Сир - 500 грам (краще з високим відсотком жирності)
  • Йогурт грецький - 400 грам
  • Желатин - 20 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 120 мілілітрів (можна взяти фруктовий сік)
  • Ванілін - За смаком
1
Спочатку залийте желатин водою або соком, трохи перемішайте і залиште хвилин на 40.
2
Поки желатин настоюється, збийте сир, щоб він перетворився в ніжну однорідну масу.
3
До сиру додайте йогурт, цукор, ванілін і ще раз гарненько збийте.
4
Желатинову масу перелийте в сотейник і поставте на вогонь, нагрійте, помішуючи, але не кип'ятіть.
5
Коли желатин охолоне, потроху вводите його в крем, збиваючи. Готовий крем відправте в холодильник, щоб він загус, а потім нанесіть на торт.

Схожі рецепти