Легкий крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите бісквітні десерти, то вам буде корисно дізнатися, як приготувати легкий крем для торта на основі йогурту і сиру. У вершковому додавання желатину, щоб він придбав густу текстуру.
Кількість цукру для цього крему ви можете регулювати на свій смак. Якщо у вас будуть солодкі бісквітні коржі, то багато цукру в крем класти не потрібно.
Щоб розчинити желатин, замість води можна використовувати сік, наприклад, апельсиновий. Тоді крем придбає аромат і ніжний колір.
- Сир - 500 грам (краще з високим відсотком жирності)
- Йогурт грецький - 400 грам
- Желатин - 20 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Вода - 120 мілілітрів (можна взяти фруктовий сік)
- Ванілін - За смаком
1
Спочатку залийте желатин водою або соком, трохи перемішайте і залиште хвилин на 40.
2
Поки желатин настоюється, збийте сир, щоб він перетворився в ніжну однорідну масу.
3
До сиру додайте йогурт, цукор, ванілін і ще раз гарненько збийте.
4
Желатинову масу перелийте в сотейник і поставте на вогонь, нагрійте, помішуючи, але не кип'ятіть.
5
Коли желатин охолоне, потроху вводите його в крем, збиваючи. Готовий крем відправте в холодильник, щоб він загус, а потім нанесіть на торт.