Солодкий сирний крем
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку простих, вишуканих і смачних рецептів пропоную вам додати цей чудовий варіант сирного крему. Ніжний, повітряний, насичений і дивно апетитний. Запам'ятовуйте!
Цей сирний крем можна використовувати як для покриття або перемазиванія тортів, так і для інших десертів - капкейков, наприклад. Кількість цукрової пудри точно вказати складно, все залежить від того, наскільки щільний крем ви хочете отримати. Крім ванільного, можна використовувати будь-який інший екстракт для аромату.
- Вершкове масло - 110 грам
- Вершковий сир - 200 грам
- Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
- Цукрова пудра - За смаком
1. У глибоку миску надішліть розм'якшене вершкове масло і вершковий сир.
2. Збивайте пару хвилин віночком або міксером до пишноти.
3. Додайте ванільний екстракт.
4. Потроху всипати цукрову пудру, постійно перемішуючи.
5. Усе, крем готовий.
6. І його можна використовувати.
Рекомендую рецепт на замітку!
Рекомендую рецепт на замітку!