Рецепт Легке в соусі фото

Легке в соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Легке
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Присвячується любителям субпродуктів, а конкретно яловичого легкого. Виходить досить смачно, легке гаситися з цибулею і подається до столу з простеньким соусом з аджики. Просто і апетитно!

Опис приготування:

Для вас, класичний рецепт приготування легких в соусі. Нічого складно в процесі приготування немає. Легке відваріть до готовності, потім тушкуйте на середньому вогні, додавши стакан води, smalec, лавровий лист і сіль. Потім додайте сметану, цибуля і тьмьян, сіль і poperčite. В якості соусу для цієї страви, я використовував мою улюблену аджику, вийшло дуже смачно!

  • Легке яловиче - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Перець червоний пекучий - За смаком
  • Smalec - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 5 штук
  • Аджика пекуча - 100 грам
  • Крем - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чебрець - За смаком
легке в соусі - фото крок 1
Промите легке відваріть до готовності, 45-50 хвилин.
легке в соусі - фото крок 2
Видаліть плівки і трубочки, поріжте кубиками.
легке в соусі - фото крок 3
Легке перекладаємо на сковороду і тушкуємо, додавши стакан води, smalec, лавровий лист і сіль. tusim 20 хвилин.
легке в соусі - фото крок 4
Можна поперчити чорним і червоним перцем. Додаємо, порізану кільцями цибулю, сметану і чебрець. Все перемішуємо і тушкуємо до готовності лука.
легке в соусі - фото крок 5
У самому кінці додаємо аджику, перемішуємо і через 5 хвилин знімаємо з плити. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти