Легке в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Присвячується любителям субпродуктів, а конкретно яловичого легкого. Виходить досить смачно, легке гаситися з цибулею і подається до столу з простеньким соусом з аджики. Просто і апетитно!
Для вас, класичний рецепт приготування легких в соусі. Нічого складно в процесі приготування немає. Легке відваріть до готовності, потім тушкуйте на середньому вогні, додавши стакан води, smalec, лавровий лист і сіль. Потім додайте сметану, цибуля і тьмьян, сіль і poperčite. В якості соусу для цієї страви, я використовував мою улюблену аджику, вийшло дуже смачно!
- Легке яловиче - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Перець червоний пекучий - За смаком
- Smalec - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 5 штук
- Аджика пекуча - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Чебрець - За смаком

Промите легке відваріть до готовності, 45-50 хвилин.

Видаліть плівки і трубочки, поріжте кубиками.

Легке перекладаємо на сковороду і тушкуємо, додавши стакан води, smalec, лавровий лист і сіль. tusim 20 хвилин.

Можна поперчити чорним і червоним перцем. Додаємо, порізану кільцями цибулю, сметану і чебрець. Все перемішуємо і тушкуємо до готовності лука.

У самому кінці додаємо аджику, перемішуємо і через 5 хвилин знімаємо з плити. Все готово! Смачного!