Рецепт Ледачі вареники з полуницею фото

Ледачі вареники з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Ягоди , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , Літні , На сніданок
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Ледачі вареники з сиру з полуницею. Рецепт приготування простий і часу займає мінімум. Ледачі вареники можна подати зі сметаною, медом або доповнити вершковим маслом.

Опис приготування:

Для вареників вибираємо добре віджатий сир, щоб в тісто додавати мінімум борошна. Полуниця має бути середнього розміру.

  • Сир - 400 грам
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
  • Полуниця - 250 грам
  • Крем - 100 мілілітрів
ледачі вареники з полуницею - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
ледачі вареники з полуницею - фото крок 2
У миску насипаємо сіль і цукор, вбиваємо яйце і перемішуємо вінчиком.
ледачі вареники з полуницею - фото крок 3
Додаємо в миску сир.
ледачі вареники з полуницею - фото крок 4
Додаємо трохи борошна і замішуємо тісто. Кількість борошна коригуємо в процесі.
ледачі вареники з полуницею - фото крок 5
Сирне тісто поділяємо на 3-4 частини. З кожної частини робимо смужку з виїмкою по центру. Щоб тісто не липло до рук посипаємо його борошном.
ледачі вареники з полуницею - фото крок 6
Хвостики полуниці видаляємо, а ягоди кладемо на підготовлене тісто.
ледачі вареники з полуницею - фото крок 7
Краї тесту з'єднуємо, так, щоб ягоди залишилися всередині. Ніж посипаємо борошном і розрізаємо заготовку на шматочки.
ледачі вареники з полуницею - фото крок 8
Кладемо ліниві вареники в киплячу воду. Варимо 5 хвилин на середньому вогні, не допускаючи сильного кипіння.
ледачі вареники з полуницею - фото крок 9
Ледачі вареники поливаємо сметаною і подаємо гарячими. Смачного!

Схожі рецепти