Ледачі голубці з сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальні, соковиті і дуже смачні голубці, які можна приготувати на швидку руку. Таке блюдо можна подавати як самостійно, так і з будь-яким гарніром.
Приготувати ліниві голубці з сосисками в капустяному листі зовсім не складно. Така закуска стане відмінним варіантом для сніданку, ситного перекусу протягом дня або повноцінним вечерею, якщо подати голубці з гарніром. Віддавайте перевагу тільки молодий капусті або як варіант, замініть білокачанну на пекінську. Тоді страва у вас вийде по-справжньому ніжним, соковитим і апетитним.
- Капуста - 1 штука
- Сосиски - 8-10 штук
- Сир - 120 грам
- Яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Сосиски очистіть від оболонки.
Кожну сосиску розріжте вздовж на дві половинки і між двома половинками покладіть шматочок сиру (сир повинен бути нарізаний приблизно за розміром сосисок).
У капусти виріжте качан і покладіть качан в киплячу підсолену воду. У міру розм'якшення листя необхідно знімати, поки не наберете потрібну кількість. Готові листя відкиньте на друшляк, щоб стекла вся вода.
Видаліть у капустяного листа потовщення і покладіть на нього сосиску з сиром.
Скрутіть капустяний лист з сосискою в рулет за подобою звичайних голубців.
Таким чином загорніть все сосиски з сиром в капустяне листя.
Занурте кожен голубець в збиті з сіллю яйця (можна додати за бажанням мелений перець) і закатати в сухарях. Викладайте голубці з сосисками на розігріту сковороду з рослинним маслом.
Обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки.
Смачного!