Рецепт Ледачі голубці по-армійському фото

Ледачі голубці по-армійському
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Квашена капуста , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ледачі голубці по-армійському - це смачне і ситне блюдо, яке готується дуже просто і швидко. Беріть на замітку рецепт. Таке блюдо виручить вас коли необхідно приготувати вечерю на швидку руку.

Опис приготування:

Ледачі голубці по-армійському - це блюдо, яке не вимагає особливого кулінарної майстерності, а на смак виходить анітрохи не гірше класичних. До того ж, ліниві голубці ще й виглядають дуже апетитно, особливо якщо перець подачею посипати їх свіжою зеленню. Блюдо виходить дуже смачне, ситне і до того ж економне. Готуються ліниві голубці по-армійському дуже просто і швидко тому якщо ви хочете зробити смачну вечерю і не витратити багато часу, то цей рецепт саме для вас.

  • Квашена капуста - 200 грам
  • Консервований - 1 банку (зі свинини)
  • Мал - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 0.5 чайних ложки
ледачі голубці по-армійському - фото крок 1
Для приготування ледачих голубців по-армійському підготуйте всі необхідні інгредієнти.
ледачі голубці по-армійському - фото крок 2
Очистіть цибулину, дрібно наріжте і обсмажте її 2-3 хвилини на добре розігрітій сковороді з рослинним маслом.
ледачі голубці по-армійському - фото крок 3
До цибулі додайте квашену капусту, перемішайте і смажте її 5-10 хвилин.
ледачі голубці по-армійському - фото крок 4
Капусту перемішайте з томатною пастою і тушкуйте 5-10 хвилин під закритою кришкою.
ледачі голубці по-армійському - фото крок 5
Додайте тушонку і добре обсмажте все протягом 10-15 хвилин.
ледачі голубці по-армійському - фото крок 6
Мал добре промийте під проточною водою і всипте до решти інгредієнтів.
ледачі голубці по-армійському - фото крок 7
Налийте гарячу воду так, щоб вона повністю покривала рис, додайте сіль, перець і тушкуйте на середньому вогні до готовності.
ледачі голубці по-армійському - фото крок 8
Ледачі голубці по-армійському готові. Смачного!

Схожі рецепти