Ледачі голубці по-армійському
(покроковий рецепт з фото)
Ледачі голубці по-армійському - це смачне і ситне блюдо, яке готується дуже просто і швидко. Беріть на замітку рецепт. Таке блюдо виручить вас коли необхідно приготувати вечерю на швидку руку.
Ледачі голубці по-армійському - це блюдо, яке не вимагає особливого кулінарної майстерності, а на смак виходить анітрохи не гірше класичних. До того ж, ліниві голубці ще й виглядають дуже апетитно, особливо якщо перець подачею посипати їх свіжою зеленню. Блюдо виходить дуже смачне, ситне і до того ж економне. Готуються ліниві голубці по-армійському дуже просто і швидко тому якщо ви хочете зробити смачну вечерю і не витратити багато часу, то цей рецепт саме для вас.
- Квашена капуста - 200 грам
- Консервований - 1 банку (зі свинини)
- Мал - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 0.5 чайних ложки
Для приготування ледачих голубців по-армійському підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Очистіть цибулину, дрібно наріжте і обсмажте її 2-3 хвилини на добре розігрітій сковороді з рослинним маслом.
До цибулі додайте квашену капусту, перемішайте і смажте її 5-10 хвилин.
Капусту перемішайте з томатною пастою і тушкуйте 5-10 хвилин під закритою кришкою.
Додайте тушонку і добре обсмажте все протягом 10-15 хвилин.
Мал добре промийте під проточною водою і всипте до решти інгредієнтів.
Налийте гарячу воду так, щоб вона повністю покривала рис, додайте сіль, перець і тушкуйте на середньому вогні до готовності.
Ледачі голубці по-армійському готові. Смачного!