Лечо з цибулею на зиму
(покроковий рецепт з фото)
У нашій родині лечо користується величезною популярністю. Я завжди намагаюся заготовити смачне лечо з цибулею заздалегідь і побільше. Ділюся з вами своїм варіантом приготування чудового угорського лечо.
Уявляю практично класичний рецепт приготування лечо з цибулею на зиму. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить дві півлітрових банки смачного лечо. Хочете заготовити більше - просто збільште кількість інгредієнтів в два і чи три рази і зробіть ще більше консервації. Хай щастить!
- Перець болгарський - 0, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Помідори - 0, 5 кілограма
- Морква - 2 штуки
- Перець горошком - 4-5 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Перець промиваємо, очищаємо від насіння і дрібно нарізаємо.
Лук очищаємо і нарізаємо кільцями.
Морква промиваємо, очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою.
Помідори нарізаємо кубиками.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, і обсмажуємо на ньому цибулю з морквою. Готуємо 10 хвилин, помішуючи.
Далі викладаємо помідори і перець.
Додаємо сіль, перець, цукор і лавровий лист.
Тушкуємо овочі до готовності на повільному вогні. Це займе близько 20 хвилин.
Розкладаємо гаряче лечо по стерилізованих банках. Банки закочує і перевертаємо до повного охолодження. Потім зберігаємо в прохолодному місці. Смачного!