Лаваш, запечений з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом приготування лаваша, запеченого з начинкою на швидку руку. По суті, це майже що точний аналог гарячих бутербродів, тільки виглядає гарніше, та й в лаваші завжди смачніше!
Рецепт, як приготувати лаваш, запечений з начинкою, вам обов'язково сподобається. Класичне поєднання м'яса, помідорів і зелені в поєднанні з лавашем дає приголомшливий ефект, блюдо з'їдається миттєво! Спробуйте і переконайтеся самі: такий простий обід дуже легко зробити і приємно з'їсти!
- Лаваш перський - 2 штуки
- Свинина - 150 грам
- Цибуля зелена - 50 грам
- Соус - За смаком
- Помідори - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
1. Лаваш або випікаємо самі, або беремо вже готовий, порожній усередині. Нарізати на дві частини. М'ясо ріжемо шматочками і обсмажуємо в спеціях до рум'яної скоринки.
2. Цибуля і помідори тонко нарізаємо, измельчим також зелена цибулька. Змащуємо кожен коржик зсередини обраним соусом, потім викладаємо тоненький шматочок цибулі, помідора, шматочки м'яса, і заповнюємо "прогалини" зеленою цибулею.
3. Запікаємо приблизно 10 хвилин при 200 градусах в духовці. Готово!