Рецепт Лаваш, запечений з начинкою фото

Лаваш, запечений з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Субпродукти , Лаваш , Шинка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Хочу поділитися рецептом приготування лаваша, запеченого з начинкою на швидку руку. По суті, це майже що точний аналог гарячих бутербродів, тільки виглядає гарніше, та й в лаваші завжди смачніше!

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати лаваш, запечений з начинкою, вам обов'язково сподобається. Класичне поєднання м'яса, помідорів і зелені в поєднанні з лавашем дає приголомшливий ефект, блюдо з'їдається миттєво! Спробуйте і переконайтеся самі: такий простий обід дуже легко зробити і приємно з'їсти!

  • Лаваш перський - 2 штуки
  • Свинина - 150 грам
  • Цибуля зелена - 50 грам
  • Соус - За смаком
  • Помідори - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
лаваш, запечений з начинкою - фото крок 1
1. Лаваш або випікаємо самі, або беремо вже готовий, порожній усередині. Нарізати на дві частини. М'ясо ріжемо шматочками і обсмажуємо в спеціях до рум'яної скоринки.
лаваш, запечений з начинкою - фото крок 2
2. Цибуля і помідори тонко нарізаємо, измельчим також зелена цибулька. Змащуємо кожен коржик зсередини обраним соусом, потім викладаємо тоненький шматочок цибулі, помідора, шматочки м'яса, і заповнюємо"прогалини" зеленою цибулею.
лаваш, запечений з начинкою - фото крок 3
3. Запікаємо приблизно 10 хвилин при 200 градусах в духовці. Готово!

Схожі рецепти