Рецепт Лаваш, запечений з начинкою з помідорів, бринзи і сиру фото

Лаваш, запечений з начинкою з помідорів, бринзи і сиру
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку , На природу , На сніданок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 15 хв.

Лаваш з дуже смачною начинкою! соковиті помідори, цибуля і сир… За мінімальну кількість часу можна приготувати дуже смачне, вишукану страву! Такий рулет можна запікати і в духовці, і жаровні.

Опис приготування:

Для приготування такої закуски вибирайте тонкий, але еластичний лаваш. У мене лаваш зі шпинатом, Ви можете сміливо брати класичний. Сир я використовую голландський з приємним ніжним смаком і насичену за смаком бринзу - ці сири відмінно поєднуються з помідорами. Подавайте готову страву з соусом, наприклад, аджикою.

  • Лаваш - 2 штуки
  • Помідори - 2-3 штук
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Лук-пориста - 1 частина
  • Сир голландський - 60 грам
  • Бринза овеча - 40 грам
  • Базилік - 1 За смаком
лаваш, запечений з начинкою з помідорів, бринзи і сиру - фото крок 1
Духовку включаємо розігріватися до 200 градусів. Лаваш кладемо на деко, покрите папером для випічки і змащуємо оливковою олією.
лаваш, запечений з начинкою з помідорів, бринзи і сиру - фото крок 2
Помідори нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо на лаваш.
лаваш, запечений з начинкою з помідорів, бринзи і сиру - фото крок 3
Додаємо тонко нарізану цибулю-порей і трохи базиліка.
лаваш, запечений з начинкою з помідорів, бринзи і сиру - фото крок 4
Викладаємо тертий сир.
лаваш, запечений з начинкою з помідорів, бринзи і сиру - фото крок 5
Потім розподіляємо терту бринзу.
лаваш, запечений з начинкою з помідорів, бринзи і сиру - фото крок 6
Лаваш звертаємо рулетом і злегка змащуємо оливковою олією. Рулети повинні лежати швом вниз, щоб не розкрилися при запіканні. Ставимо деко в розігріту духовку хвилин на 5.
лаваш, запечений з начинкою з помідорів, бринзи і сиру - фото крок 7
Лаваш з начинкою подаємо гарячим, смачного!

Схожі рецепти