Салат з бринзи
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, що бринза використовується тільки для «Грецького салату»? Зовсім ні! Вона підходить для м'ясних, овочевих салатів, запіканок, для каші. Розповім вам про те, як приготувати салат з бринзи.
Цей салат складається всього з трьох інгредієнтів: буряк, пір'я зеленої цибулі і бринза. Буряк для його приготування можна запекти або відварити, після цього її можна карамелізовану, але якщо берете невеликі коренеплоди, то вони і без цього солодкі. Можна доповнити салат іншими овочами, наприклад, салатним перцем або зеленню.
- Буряк - 4-5 штук (невелика)
- Бринза - 3-4 Ст. Ложок
- Оливкова олія - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль велика - За смаком
1
Вимийте буряк і відваріть її в підсоленій воді до готовності (1-1, 5 годину), потім остудіть і очистіть.
2
Наріжте буряк невеликими шматочками або смужками. Вимийте цибулю і накришить його дрібно.
3
Перекладіть на тарілку шматочки буряка, посипте зеленою цибулею, полийте оливковою олією і додайте дрібку солі, додайте шматочки бринзи і відразу подавайте до столу.