Рецепт Салат з бринзи фото

Салат з бринзи
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Буряк, Овочі, Молочні продукти, Сир, Бринза
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Салати

Думаєте, що бринза використовується тільки для «Грецького салату»? Зовсім ні! Вона підходить для м'ясних, овочевих салатів, запіканок, для каші. Розповім вам про те, як приготувати салат з бринзи.

Цей салат складається всього з трьох інгредієнтів: буряк, пір'я зеленої цибулі і бринза. Буряк для його приготування можна запекти або відварити, після цього її можна карамелізовану, але якщо берете невеликі коренеплоди, то вони і без цього солодкі. Можна доповнити салат іншими овочами, наприклад, салатним перцем або зеленню.

  • Буряк - 4-5 штук (невелика)
  • Бринза - 3-4 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - За смаком
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль велика - За смаком
1
Вимийте буряк і відваріть її в підсоленій воді до готовності (1-1, 5 годину), потім остудіть і очистіть.
2
Наріжте буряк невеликими шматочками або смужками. Вимийте цибулю і накришить його дрібно.
3
Перекладіть на тарілку шматочки буряка, посипте зеленою цибулею, полийте оливковою олією і додайте дрібку солі, додайте шматочки бринзи і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти