Лаваш, запечений з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Для шанувальників швидких закусок з того, що виявилося в холодильнику, рекомендую звернути увагу на цей найпростіший варіант, як приготувати лаваш, запечений з сиром, помідорами і зеленню.
Запечена лаваш - це чудова ідея для ситного сніданку, перекусу на природі або до чаю. Начинка може бути найрізноманітнішою, адже сир прекрасно поєднується як з овочами, так і з м'ясними делікатесами, наприклад. Закуска смачніше гарячої, але можна її подавати до столу і холодної.
- Лаваш - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Зелень - 0.5 пучка
1. Всього два основних інгредієнта можна вважати обов'язковими: лаваш і сир. Все інше можна сміливо назвати вашої імпровізацією. В даному випадку закуска доповнена помідором і свіжою зеленню.
2. З підготовкою інгредієнтів все досить просто. Насамперед включіть її і залиште її розігріватися до 200 градусів. Вимийте і висушіть помідор і зелень. Натріть на тертці сир.
3. Викладіть на робочу поверхню лист лаваша. Розподіліть начинку (пару жмень сиру залиште). Можна при бажанні додати соус до смаку.
4. Щільно загорніть рулетом лаваш, викладіть його у жароміцних форму. Зверху присипте відкладеним сиром і відправте в духовку. Запікайте, поки сир на розплавиться. Смачного!