Лаваш з начинкою з крабових паличок
(покроковий рецепт з фото)
Популярність і різноманітність закусок з лаваша просто зашкалює. Є стільки різних способів його використання! .. Розповім про один такий - як приготувати лаваш з начинкою з крабових паличок.
Перед подачею на стіл лаваш наполягають мінімум 30 хвилин, загорнувши його в харчову плівку або в поліетиленовий пакет. Крабові палички добре поєднуються з різною зеленню і свіжими або маринованими овочами. Подавайте лаваш в холодному вигляді (або можете підсмажити його на сковороді).
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Крабові палички - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сир - 300 грам (плавлений або твердий)
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - 50 грам
- Майонез - За смаком
1. У тарілку викладіть 2-3 столові ложки майонезу, додайте до них подрібнений часник. Відваріть яйця, потім натріть їх на крупній тертці, подрібніть крабові палички.
2. Вимийте зелень (будь-яку за смаком), потім нарубати її дрібно.
3. Натріть сир на тертці, додайте яйця, крабові палички, 1-2 столові ложки майонезу, перемішайте.
4. Розгорніть лаваш і змастіть його майонезом з часником, розподіліть начинку і посипте зеленню, загорніть все в рулет і оберніть плівкою. Надішліть в холодильник на півгодини, потім наріжте шматочками і подавайте.