Рецепт Ласощі з лаваша фото

Ласощі з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука , Сухофрукти , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Десерти , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви хочете зробити що-небудь просте і смачненьке до чаю, то пропоную вам на замітку відмінну ідею, як приготувати ласощі з лаваша з начинкою з яблук і сухофруктів. Це варто спробувати!

Опис приготування:

Це десерт можна сміливо назвати"ледачим" струдель. З мінімуму інгредієнтів і всього за якихось півгодини у вас вийде дивно хрусткий і апетитний рулетик з начинкою. Для дітей і дорослих це приголомшливий варіант. До того ж, ви завжди можете експериментувати з начинкою, додаючи горішки, шоколад або цукати за смаком. Для любителів випічки на швидку руку це саме те, що потрібно!

  • Лаваш - 1 штука
  • Яблуко - 2 штуки
  • Сухофрукти - 100-150 грам (родзинки, чорнослив, інжир, чорнослив і т.Д.)
  • Цукор - 1-3 Ст. Ложок
  • Обкладинка - За смаком
  • Вершкове масло - 100 грам
ласощі з лаваша - фото крок 1
1. Набір інгредієнтів для цих ласощів так само простий, як і сам процес.
ласощі з лаваша - фото крок 2
2. Сухофрукти промийте, залийте теплою водою і залиште на кілька хвилин. Яблука вимийте, обсушити і наріжте дрібними кубиками.
ласощі з лаваша - фото крок 3
3. На сковороду відправте грам 30 масла, розтопіть його. Викладіть яблука і додайте цукор (кількість залежить від солодощі яблук і ваших смакових уподобань). На середньому вогні млоїте пару хвилин.
ласощі з лаваша - фото крок 4
4. Додайте сухофрукти, попередньо обсушити і подрібнивши їх, а також корицю за смаком. Залиште на вогні ще хвилин на 5-7, щоб яблука стали м'якшими.
ласощі з лаваша - фото крок 5
5. Викладіть на робочий стіл лист лаваша. Змастіть його м'яким вершковим маслом.
ласощі з лаваша - фото крок 6
6. Розподіліть по всій поверхні начинку.
ласощі з лаваша - фото крок 7
7. Акуратно згорніть щільним рулетом, викладіть на деко, застелене пергаментом. Зверху рулет змастіть як слід маслом, що залишилося, надішліть лист в духовку.
ласощі з лаваша - фото крок 8
8. При температурі 200 градусів запікайте рулетик близько 10 хвилин до рум'яності. Остудіть трохи, перед подачею за бажанням можна присипати цукровою пудрою або полити шоколадною глазур'ю.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти