Рецепт Курочка «гуакамоле» (ласощі) фото

Курочка «гуакамоле» (ласощі)
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Авокадо , Куряча грудка
Низькокалорійні
Для дітей , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця страва - справжній делікатес! І в основі найкорисніша і дієтична частина курки - куряча грудка. Блюдо соковите, ароматне, в хрустких скибочках смаженого бекону. Готується просто і швидко!

Опис приготування:

Це дуже смачне блюдо чудово підійде як для святкового столу, так і для щоденної трапези. Куряча грудка з начинкою з гуакамоле, загорнута в хрусткі скибочки бекону, - це справжній делікатес!

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Бекон - 4 скибочки
  • Авокадо - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Перецьь чилі - 1 штука
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Braai - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
курочка
Авокадо почистіть і наріжте кубиком.
курочка
Додайте нарізаний помідор, цибуля і Kinzu.
курочка
Додайте лимонний сік, посоліть і розімніть вилкою.
курочка
Курячі грудки розрізати і злегка відбийте.
курочка
Додати сіль, поперчіть і викладіть з краю начинку.
курочка
Сверре ruletom, оберніть скибочками бекону.
курочка
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти