Квасоля з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля з капустою - відмінне універсальне блюдо. Його можна їсти і просто так - на вечерю, як тушковані овочі, а можна використовувати і як чудовий гарнір до м'яса або риби.
Квасоля з капустою - блюдо доступне цілий рік. Його можна готувати і з заморожених овочів, і з свіжих. Вони, хто піклуються про свою фігуру відразу оцінять це блюдо гідно. Смачне, корисне, швидко і легко готується, воно відразу доведеться всім до смаку. А приготувати його вам допоможе рецепт квасолі з капустою. Прості, зрозумілі пояснення і покрокові фотографії не дадуть вам помилитися. Готуйте з задоволенням!
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Квасоля стручкова - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - - За смаком
- Кріп - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
У каструлю налити води, довести до кипіння, посолити. Квасоля промити, покласти в каструлю. Варити 5 хвилин. Квасоля перекласти в друшляк і дати стекти.
Капусту очистити від верхнього листя, нарізати тонко.
Цибулю почистити, дрібно нарізати.
У глибоку сковороду налити масло, нагріти. Викласти цибулю, обсмажити до золотистого кольору.
У сковороду до обсмаженої цибулі додати капусту. Перемішати, обсмажувати 5 хвилин. Додати півсклянки води, довести до кипіння. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 15 хвилин.
Зелень промити, дрібно нарізати.
До капусти і цибулі додати квасолю. Гасити 15 хвилин. Додати сіль, перець. Перемішати, вимкнути вогонь. Дати постояти 3 хвилини. Квасоля з капустою готова. При подачі посипати рубаною зеленню. Смачного!