Рецепт Квасоля з капустою фото

Квасоля з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Бобові, Квасоля
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Квасоля з капустою - відмінне універсальне блюдо. Його можна їсти і просто так - на вечерю, як тушковані овочі, а можна використовувати і як чудовий гарнір до м'яса або риби.

Квасоля з капустою - блюдо доступне цілий рік. Його можна готувати і з заморожених овочів, і з свіжих. Вони, хто піклуються про свою фігуру відразу оцінять це блюдо гідно. Смачне, корисне, швидко і легко готується, воно відразу доведеться всім до смаку. А приготувати його вам допоможе рецепт квасолі з капустою. Прості, зрозумілі пояснення і покрокові фотографії не дадуть вам помилитися. Готуйте з задоволенням!

  • Капуста білокачанна - 300 грам
  • Квасоля стручкова - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - - За смаком
  • Кріп - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
квасоля з капустою - фото крок 1
У каструлю налити води, довести до кипіння, посолити. Квасоля промити, покласти в каструлю. Варити 5 хвилин. Квасоля перекласти в друшляк і дати стекти.
квасоля з капустою - фото крок 2
Капусту очистити від верхнього листя, нарізати тонко.
квасоля з капустою - фото крок 3
Цибулю почистити, дрібно нарізати.
квасоля з капустою - фото крок 4
У глибоку сковороду налити масло, нагріти. Викласти цибулю, обсмажити до золотистого кольору.
квасоля з капустою - фото крок 5
У сковороду до обсмаженої цибулі додати капусту. Перемішати, обсмажувати 5 хвилин. Додати півсклянки води, довести до кипіння. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 15 хвилин.
квасоля з капустою - фото крок 6
Зелень промити, дрібно нарізати.
квасоля з капустою - фото крок 7
До капусти і цибулі додати квасолю. Гасити 15 хвилин. Додати сіль, перець. Перемішати, вимкнути вогонь. Дати постояти 3 хвилини. Квасоля з капустою готова. При подачі посипати рубаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти