Рецепт Квасоля з фаршем фото

Квасоля з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Квасоля, Фарш
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Для щоденного меню хочу запропонувати дуже класне блюдо! просте, досить швидке в процесі, вельми ситне і дійсно смачне. Особливо сподобається любителям гостренького Спробуйте!

Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати квасоля з фаршем в азіатському стилі. Соєвий соус і гострий перець надають страві неймовірну пікантність. Але при цьому ви завжди можете замінити перець на прянощі, наприклад, якщо не любите гостре. Блюдо відмінне, зайнятим господаркам напевно припаде до душі.

  • Фарш - 300 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон або вода - 50 мілілітрів
  • Перець гострий - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Стручкова квасоля - 400 грам
  • Часник - 1-4 зубчиків
  • Сіль і зелень - За смаком
  • Імбир - За смаком
квасоля з фаршем - фото крок 1
1. На пательні (ідеальний варіант - казанок з опуклим днищем) розігрійте трохи рослинного масла. Викладіть квасолю і на сильному вогні обсмажте протягом 7-10 хвилин. Потім зніміть з вогню і відкладіть в сторону.
квасоля з фаршем - фото крок 2
2. Додайте трохи масла, викладіть часник і імбир, обсмажте ще пару хвилин, помішуючи. Викладіть на сковороду фарш, додайте соєвий соус, бульйон, гострий перець, сіль, зелень. Смажте, помішуючи, до готовності.
квасоля з фаршем - фото крок 3
3. Поверніть квасоля, акуратно перемішайте і через хвилину можна подавати блюдо до столу.
Смачного!

Схожі рецепти