Квасоля з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Для щоденного меню хочу запропонувати дуже класне блюдо! просте, досить швидке в процесі, вельми ситне і дійсно смачне. Особливо сподобається любителям гостренького Спробуйте!
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати квасоля з фаршем в азіатському стилі. Соєвий соус і гострий перець надають страві неймовірну пікантність. Але при цьому ви завжди можете замінити перець на прянощі, наприклад, якщо не любите гостре. Блюдо відмінне, зайнятим господаркам напевно припаде до душі.
- Фарш - 300 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Бульйон або вода - 50 мілілітрів
- Перець гострий - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Стручкова квасоля - 400 грам
- Часник - 1-4 зубчиків
- Сіль і зелень - За смаком
- Імбир - За смаком
1. На пательні (ідеальний варіант - казанок з опуклим днищем) розігрійте трохи рослинного масла. Викладіть квасолю і на сильному вогні обсмажте протягом 7-10 хвилин. Потім зніміть з вогню і відкладіть в сторону.
2. Додайте трохи масла, викладіть часник і імбир, обсмажте ще пару хвилин, помішуючи. Викладіть на сковороду фарш, додайте соєвий соус, бульйон, гострий перець, сіль, зелень. Смажте, помішуючи, до готовності.
3. Поверніть квасоля, акуратно перемішайте і через хвилину можна подавати блюдо до столу.
Смачного!
Смачного!