Рецепт Квасоля в томатному соусі фото

Квасоля в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Біла квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На святковий стіл, Новий рік
Гарячі страви

Квасоля - це дуже корисно, проте є її без нічого - не комільфо. Один з найпростіших, швидких і ефективних способів приготування цього овоча - рецепт квасолі в томаті.

А ось і мій простенький рецепт квасолі в томаті, її можна подати як основне блюдо, так і в якості гарніру. Дійсно, готується все на "раз-два", а результат виходить вельми гідним - блюдо дуже ситне, корисне і, завдяки томатній пасті, смачне. Головне - не пересушити квасоля в томатному соусі, страва повинна вийти трохи ріденьким. Хай щастить!

  • Квасоля - 1 Склянка
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - - За смаком
квасоля в томатному соусі - фото крок 1
З квасолею чинимо так - замочуємо її на ніч у воді, зливаємо воду, наливаємо нову і варимо квасолю приблизно півтори години. Відкидаємо квасоля на друшляк, даємо рідини стекти.
квасоля в томатному соусі - фото крок 2
У сковороді розігріваємо олію, кидаємо туди дрібно нарізані цибулю і моркву, 4-5 хвилин обсмажуємо. Потім додаємо квасоля, томатну пасту, сіль і перець. Тушкуємо все це справа 3-4 хвилини.
квасоля в томатному соусі - фото крок 3
Готово! До столу подавати відразу ж, поки не охололо.

Схожі рецепти