Квасоля в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля - це дуже корисно, проте є її без нічого - не комільфо. Один з найпростіших, швидких і ефективних способів приготування цього овоча - рецепт квасолі в томаті.
А ось і мій простенький рецепт квасолі в томаті, її можна подати як основне блюдо, так і в якості гарніру. Дійсно, готується все на "раз-два", а результат виходить вельми гідним - блюдо дуже ситне, корисне і, завдяки томатній пасті, смачне. Головне - не пересушити квасоля в томатному соусі, страва повинна вийти трохи ріденьким. Хай щастить!
- Квасоля - 1 Склянка
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - - За смаком
З квасолею чинимо так - замочуємо її на ніч у воді, зливаємо воду, наливаємо нову і варимо квасолю приблизно півтори години. Відкидаємо квасоля на друшляк, даємо рідини стекти.
У сковороді розігріваємо олію, кидаємо туди дрібно нарізані цибулю і моркву, 4-5 хвилин обсмажуємо. Потім додаємо квасоля, томатну пасту, сіль і перець. Тушкуємо все це справа 3-4 хвилини.
Готово! До столу подавати відразу ж, поки не охололо.