Рецепт Квасолевий суп з беконом фото

Квасолевий суп з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Бобові, Квасоля, Бекон
Рецепти для схуднення
На обід
Супи, Супи-пюре

Люблю супи на основі бобових. Вони завжди ситні, з великим вмістом рослинного білка і мають смак, що запам'ятовується. Ще більше люблю супи-пюре. А тут ці дві речі поєдналися. Спробуємо!

Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати квасолевий суп з беконом. Ніжний і тане в роті, з пікантними хрусткими скибочками м'яса зверху. І як завжди таке поєднання текстур грає в плюс. До всього цього додаються й інші овочі, які роблять смак різнобічним. Тільки не забудьте заздалегідь замочити сухі боби.

  • Квасоля - 450 грам (сушена біла)
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Бекон - 8 скибочок
  • Морква - 2 штуки
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Томатний соус - 240 мілілітрів
  • Вода - 3 L
  • Курячий бульйон - 1800 мілілітрів
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Цукор білий - 1 щіпка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
квасолевий суп з беконом - фото крок 1
1. Заздалегідь замочіть квасолю у воді на пару годин. Після цього обсмажте бекон до золотистої скоринки. Цибуля, морква і селера наріжте дрібними кубиками.
квасолевий суп з беконом - фото крок 2
2. Потім в жир, що залишився з-під бекону викладіть нарізані овочі і трохи солі. Обсмажте їх протягом 8 хвилин, помішуючи.
квасолевий суп з беконом - фото крок 3
3. Потім додайте подрібнений часник. Перемішайте і готуйте ще 1 хвилину.
квасолевий суп з беконом - фото крок 4
4. Далі додайте цукор, квасоля, томатний соус і курячий бульйон.
квасолевий суп з беконом - фото крок 5
5. Доведіть суп до кипіння, а потім варіть 1, 5 години на середньому вогні. Додати сіль.
квасолевий суп з беконом - фото крок 6
6. Після цього перетворите інгредієнти в пюре.
квасолевий суп з беконом - фото крок 7
7. В кінці поверніть суп в каструлю. Підігрійте його разом з беконом і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти