Рецепт Квас з кропиви фото

Квас з кропиви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Журавлина
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На природу
Напої , Квас
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Корисні напої, не завжди смачні і приємні. А ось у випадку з квасом з кропиви, все навпаки. Виходить дуже хороший напій, допомагає зміцнить імунітет і"перемогти" застуду!

Опис приготування:

Як в домашніх умовах приготувати корисний квас з кропиви? Все робиться дуже просто, вам потрібно нарвати / назбирати кропиви, промити і порвати її на шматочки. Потім залити гарячою фільтрованої водою і додати 3 ложки цукру. Через три дні напій буде готовий, зберігайте його в холодильнику. Хай щастить!

  • Кропива - За смаком
  • Вода - 3 L (фільтрована)
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
квас з кропиви - фото крок 1
Кропиву слід добре промити і порвати руками на шматочки. Це можна зробити в рукавичках.
квас з кропиви - фото крок 2
Кропивою майже до верху заповнити 3х літрову банку, залити кип'яченою гарячою водою і додати цукор. Наполягати 3 дня в теплому місці.
квас з кропиви - фото крок 3
Зберігати напій в холодильнику, пити можна в будь-яких кількостях. Не хворійте!

Схожі рецепти