Квас з кропиви
(покроковий рецепт з фото)
Корисні напої, не завжди смачні і приємні. А ось у випадку з квасом з кропиви, все навпаки. Виходить дуже хороший напій, допомагає зміцнить імунітет і "перемогти" застуду!
Як в домашніх умовах приготувати корисний квас з кропиви? Все робиться дуже просто, вам потрібно нарвати / назбирати кропиви, промити і порвати її на шматочки. Потім залити гарячою фільтрованої водою і додати 3 ложки цукру. Через три дні напій буде готовий, зберігайте його в холодильнику. Хай щастить!
- Кропива - За смаком
- Вода - 3 L (фільтрована)
- Цукор - 3 Ст. Ложки
Кропиву слід добре промити і порвати руками на шматочки. Це можна зробити в рукавичках.
Кропивою майже до верху заповнити 3х літрову банку, залити кип'яченою гарячою водою і додати цукор. Наполягати 3 дня в теплому місці.
Зберігати напій в холодильнику, пити можна в будь-яких кількостях. Не хворійте!