Рецепт Курячий суп «Xarco» фото

Курячий суп «Xarco»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Еслі "Xarco" з баранини вам не підходить з якихось причин, її завжди можна замінити на курку. Зараз я розповім вам, як приготувати харчо з курки! У нього більш легкий смак.

Опис приготування:

За оригінальним рецептом харчо готується на основі баранячого бульйону, однак якщо ви стежите за фігурою або просто віддаєте перевагу інше м'ясо, його легко можна замінити на, наприклад, куриную грудку. Унікальність цього супу полягає в з'єднанні кавказьких спецій, які надають йому автентичний смак і аромат. Блюдо безсумнівно стане вашим улюбленцем і займе місце в топі перших страв вашої родини!

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Мал - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Томатна паста - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Braai - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
1
Готуємо всі необхідні продукти. Курячі грудки промиваємо під водою, при необхідності размораживаем. Очищаємо від шкірки цибулю, часник, промиваємо зелень.
2
Наливаємо в каструлю воду і ставимо варитися курячу грудку, попередньо посоливши воду. Тим часом промиваємо рис і дрібно нарізаємо цибулю. Варимо курячу грудку до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і накриваємо каструлю кришкою.
3
Після того як курячий бульйон закипить, виймаємо грудку і додаємо в каструлю рис. Лук тим часом обсмажуємо до золотистого на рослинній олії, потім додаємо томатну пасту.
4
Курку нарізаємо на шматочки і додаємо в суп. Слідом відправляємо томатну суміш, тертий часник і спеції. Ретельно все перемішуємо, варимо на повільному вогні протягом 30 хвилин.
5
Перед подачею прикрашаємо суп подрібненою петрушкою. Суп готовий, смачного!

Схожі рецепти