Курячий суп по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.
Худнути і підтримувати здоровий спосіб життя, в частині харчування, можна смачно. Рецепт курячого супу, приготованого за принципами дієти Дюка вам на допомогу. Готується швидко і дуже просто!
Опис приготування:
Худнути можна смачно і комфортно, не відчуваючи почуття голоду. Курячий суп по Дюканов вам на допомогу, готувати його дуже просто і швидко. Ваш організм скаже вам спасибі!
- Куряча грудка - 500 грам
- Вода - 1, 5 L
- Цибуля - 1 штука
- Кріп - 15-20 грам
- Яйце - 1 штука
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (для подачі)
Приготуйте інгредієнти.
Помийте і покладіть в воду курячу грудку, поставте на вогонь.
У процесі варіння зніміть піну, додайте цибулину, розрізану на дві частини, в кінці варіння її потрібно буде прибрати. Варіть бульйон до готовності курки.
Наріжте відварну курячу грудку на шматочки, знову помістіть в бульйон.
Стільком людям одне яйце.
При помішуванні введіть яйце в бульйон, сіль за смаком.
Подавайте курячий суп з додаванням подрібненої зелені кропу або петрушки. При бажанні можна поперчити. Смачний курячий суп дозволить вам легко уникати почуття голоду і при цьому не набрати зайвих кілограмів. Худніть смачно!