Курячий попкорн
(покроковий рецепт з фото)
Апетитна закуска для близьких і гостей перед вами. Домашня, смачна, в кращих традиціях всесвітньо відомих мереж швидкого харчування:) Якщо подобаються такі ідеї, обов'язково додавайте в замітки рецепт.
Покажу детально, як приготувати курячий попкорн. Це невеликі шматочки філе зі спеціями в хрусткій паніровці. Подавати до столу таку закуску можна не тільки з традиційним кетчупом, але і з самими різними соусами за смаком, а також овочами, наприклад. Попкорн припаде до душі не тільки дорослим, але і дітям.
- Куряче філе - 300 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження у фритюрі)
- Сіль і спеції - За смаком (перець, часник, паприка, чилі, імбир і т. Д.)
1. Вимийте і висушіть куряче філе. Наріжте дуже маленькими кубиками і викладіть в глибоку миску. Додайте сіль і спеції за смаком.
2. Ретельно перемішайте, щоб рівномірно розподілити спеції. Вбийте яйце, ще раз перемішайте і всипте крохмаль.
3. Додайте панірувальні сухарі.
4. Розігрійте рослинне масло як слід. Викладайте курку невеликими порціями і смажте до рум'яної скоринки. Акуратно дістаньте шумівкою і викладіть на паперовий рушник.
5. Подавайте курячий попкорн гарячим.
Смачного!
Смачного!