Гострий «попкорн» з курки
(покроковий рецепт з фото)
Ця ідея припаде до душі всім: і вимогливої господині, і любителям фастфуду. Гострий попкорн з курки готується легко, а змітається зі столу до останньої крихти.
Ніжне куряче м'ясо в золотистому клярі виходить хрустким зовні і соковитим всередині. Гострий попкорн з курки - це крихітні шматочки курки в пишній рум'яної паніровці. Вони ідеальні як комплімент до трансляції матчу з футболу або основне блюдо для вечері брутальних лісорубів. Хоча що говорити, їх і тендітні леді в рожевих тапочках-зайчиках будуть наминати за обидві щоки.
- Куряче м'ясо - 500 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Имбирная паста - 1 Чайна ложка
- Часникова паста - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 250 мілілітрів
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Куркума - 1 щіпка
1. Наріжте філе на середні шматочки. Промийте їх під проточною водою.
2. Замаринуйте м'ясо в томатній пасті, сметані, часниковою і імбирної пасті, Горголь, солі і перо.
3. Обваляйте шматочки м'яса в крохмалі.
4. Обсмажте курку в киплячій олії до готовності.