Рецепт Гострий «попкорн» з курки фото

Гострий «попкорн» з курки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гостре
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Ця ідея припаде до душі всім: і вимогливої ​​господині, і любителям фастфуду. Гострий попкорн з курки готується легко, а змітається зі столу до останньої крихти.

Опис приготування:

Ніжне куряче м'ясо в золотистому клярі виходить хрустким зовні і соковитим всередині. Гострий попкорн з курки - це крихітні шматочки курки в пишній рум'яної паніровці. Вони ідеальні як комплімент до трансляції матчу з футболу або основне блюдо для вечері брутальних лісорубів. Хоча що говорити, їх і тендітні леді в рожевих тапочках-зайчиках будуть наминати за обидві щоки.

  • Куряче м'ясо - 500 грам
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Имбирная паста - 1 Чайна ложка
  • Часникова паста - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 250 мілілітрів
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Куркума - 1 щіпка
гострий
1. Наріжте філе на середні шматочки. Промийте їх під проточною водою.
гострий
2. Замаринуйте м'ясо в томатній пасті, сметані, часниковою і імбирної пасті, Горголь, солі і перо.
гострий
3. Обваляйте шматочки м'яса в крохмалі.
гострий
4. Обсмажте курку в киплячій олії до готовності.

Схожі рецепти