Попкорн з курки
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижно, але завдяки спеціальній паніровці шматочки курячої грудки дійсно роздуваються при смаженні, немов попкорн. При цьому м'ясо залишається соковитим, а скоринка стає апетитно хрусткою.
Ще одна перевага даного способу смаження курячої грудки: м'ясо практично не вбирає в себе рослинне масло при смаженні. Дивіться нижче в рецепті маленькі хитрощі, як приготувати попкорн з курки. Приємних вам клопоту на кухні!
- Куряча грудка - 2 штуки (без шкіри)
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Борошно - 1/2 склянки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
М'ясо промийте під холодною водою, обсушити.
Курячі грудки наріжте на кубики, приправити сіллю.
Додайте соду, перемішайте. Влийте лимонний сік, перемішайте.
Додайте крохмаль, перемішайте. Дайте постояти 10-15 хвилин.
Обваляйте кожен шматочок у борошні.
Обсмажте в розігрітій олії. Подавайте до столу.