Рецепт Попкорн з курки фото

Попкорн з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Птах, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Дивовижно, але завдяки спеціальній паніровці шматочки курячої грудки дійсно роздуваються при смаженні, немов попкорн. При цьому м'ясо залишається соковитим, а скоринка стає апетитно хрусткою.

Ще одна перевага даного способу смаження курячої грудки: м'ясо практично не вбирає в себе рослинне масло при смаженні. Дивіться нижче в рецепті маленькі хитрощі, як приготувати попкорн з курки. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Куряча грудка - 2 штуки (без шкіри)
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
попкорн з курки - фото крок 1
М'ясо промийте під холодною водою, обсушити.
попкорн з курки - фото крок 2
Курячі грудки наріжте на кубики, приправити сіллю.
попкорн з курки - фото крок 3
Додайте соду, перемішайте. Влийте лимонний сік, перемішайте.
попкорн з курки - фото крок 4
Додайте крохмаль, перемішайте. Дайте постояти 10-15 хвилин.
попкорн з курки - фото крок 5
Обваляйте кожен шматочок у борошні.
попкорн з курки - фото крок 6
Обсмажте в розігрітій олії. Подавайте до столу.

Схожі рецепти