Курячий омлет
(покроковий рецепт з фото)
Курячий омлет - це одночасно ситний варіант сніданку і легкий варіант вечері в разі, якщо ви стежите за своїм раціоном. Нескладне в приготуванні це блюдо будь-якого припаде до смаку будь-якому.
З тим, що сніданок - головна трапеза, посперечатися важко: в обід ми зазвичай їмо то, що подадуть в кафе за рогом або взагалі обходимося бутербродами, склянкою чаю з пакетика і сигаретою. Та й вечеряти намагаємося не особливо шикарно, щоб фігурі не нашкодити. Ось тому давайте хоча б снідати нормально, щоб день пішов з самого ранку. Яєчня з куркою якраз і є варіантом такого корисного сніданку. Ви можете вдосконалити рецепт на свій смак, наприклад, посипавши страву сиром і потримавши його в духовці. А можете замість курки використовувати будь-які м'ясні залишки від вчорашнього вечері або святкового обіду.
- Куряча грудка - 150-200 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Яйце - 4 штуки
- Чилі - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Подрібніть цибулю і чилі. Підсмажте їх в сковороді на вершковому маслі.
1. Дрібно наріжте м'ясо і додайте до цибулі. Готуйте до золотистого.
3. Збийте яйця в окремій ємності, додайте часник.
Влийте яєчну суміш в сковороду з м'ясом.
Влийте яєчну суміш в сковороду з м'ясом.
3. Приправте омлет сіллю і перцем за смаком. Подавайте ситний сніданок до столу.