Курячі рулетики з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви пошуку чогось нескладного, швидкого і апетитного на обід або вечерю, тоді погляньте на цю класну ідею, як приготувати курячі рулетики з овочами і насиченим соусом. Рекомендую на замітку!
Цей рецепт - всього лише ідея, яку можна реалізовувати різними способами. Набір овочів ви можете взяти абсолютно будь-який, використовуючи то, що вам більше до душі. Соус на основі бальзамика чудово доповнює курочку, надає їй пікантність. Подавати такі рулетики можна і без гарніру.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Овочі - За смаком (солодкий перець, морква, цибуля, порей, цукіні, sparzha)
- Сир - 2-3 скибочок
- Сіль і гірчиця - За смаком
- Бальзамічний оцет - 1/4 склянки
- Бульйон - 1/4 склянки
- Червоне сухе вино - 1/4 склянки
- Сіль, перець, розмарин - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Трохи підморожені грудки наріжте гострим ножем.
2. Злегка відбийте.
3. Тонкою соломкою наріжте очищені овочі.
4. Надішліть овочі на сковороду, млоїте пару хвилин. Підсолити і поперчіть за смаком.
5. Курячі грудки змастіть гірчицею, за бажанням додайте спеції. Викладіть овочі і брусочок сиру.
6. Акуратно згорніть і закріпіть зубочистками.
7. Викладіть рулетики на розігріту сковороду.
8. Смажте курячі рулетики з овочами на середньому вогні з двох сторін до рум'яної.
9. Щоб приготувати соус, з'єднайте бальзамик, бульйон, вино, сіль, перець і розмарин. Доведіть його до кипіння і Уваров хвилин 15 на повільному вогні.
10. Полийте готові рулетики соусом і подавайте до столу. Смачного!