Курячі рулетики на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна, смачна, ситна м'ясна закуска на святковий стіл - це рецепт вам напевно сподобається. Подивіться, як приготувати курячі рулетики на сковороді (з хрусткою скоринкою і начинкою).
Існує багато рецептів рулетиков з курки, але ці заслуговують на особливу увагу. Начинка з яйця і вершкового масла робить м'ясо дуже соковитим і ароматним, а кляр не дозволяє страві "розкрутитися" . Якщо вам здається, що рулетики не готові після обсмажування, прогрійте їх під кришкою або в мікрохвильовці, тоді вони напевно вийдуть смачними. В якості спецій можна використовувати куркуму, італійські трави або суміш перців, залежить від вашого смаку.
- Куряче філе - 4 штуки
- Яйце - 2 штуки (варене)
- Яйце - 2 штуки (сире)
- Борошно - 1/2-1 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Куряче філе промийте і промокніть паперовою серветкою. Наріжте на приблизно однакові пластини, накрийте плівкою і злегка відбийте. Додати сіль, поперчіть і змастіть спеціями.
2. На край пластинки викладіть шматочок замороженого вершкового масла і четвертинку круто звареного яйця. Додайте гілочку кропу і скрутіть рулетом. Надішліть рулетики в морозилку на 30 хвилин.
3. Перед смаженням обмокніте рулет спочатку в злегка збовтане яйце, а потім в борошно. Обсмажте до золотистого кольору з двох сторін на розігрітій на середньому вогні сковороді з рослинним маслом.
4. При необхідності потримайте трохи під кришкою. Смачного!