Курячі нагетси з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Курячі нагетси дуже люблять дорослі, а діти від них без розуму. Їх можна зробити для смачного перекусу або на вечерю. Розповім, як приготувати курячі нагетси з сиром, щоб ви могли поласувати ними.
Відмінність цих наггетсів в тому, що всередину кожного кладу невеликий шматочок сиру, а також використовую сир для панірування. Подавайте нагетси гарячими, щоб сир всередині тягнувся. Обсмажити їх можна у фритюрі або в казанку з великим кількість рослинного масла.
- Моцарелла - 55 грам
- Куряча грудка - 445 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 1/3 склянки
- Панірувальні сухарі - 1/3 склянки
- Пармезан - 1/4 склянки (тертий)
- Петрушка - 2 штуки
- Рослинна олія - За смаком
1. Наріжте моцарелу тонкими брусочками. Наріжте курячу грудку невеликими шматочками, гострим ножем зробіть в центрі проріз.
2. У кожну проріз вставте брусочек сиру.
3. Посипте курячі шматочки сіллю і чорним меленим перцем.
4. У миску насипте борошно, обваляйте в ній кожен шматочок.
5. В іншу миску розбийте куряче яйце, після борошна обваляйте курку в яйці.
6. У третю миску додайте тертий пармезан, подрібнену петрушку і панірувальні сухарі, після яйця відправте шматочок в цю суміш.
7. Гарненько розігрійте велику кількість рослинного масла і відправте в нього курячі шматочки. Обсмажуйте нагетси до золотистої скоринки.
8. Дістаньте нагетси з киплячої олії, подавайте їх відразу до столу.