Курячі нагетси по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Любіть нагетси з МакДональдса? Тоді вам просто необхідно дізнатися, як приготувати курячі нагетси по-домашньому, вони не відрізняються за смаком, виходять соковитими і хрусткими одночасно!
Таке блюдо дуже складно назвати корисним, скоріше навпаки. Але воно настільки смачне, що утриматися від його приготування немає сил! Сочная курочка, ароматна панірування, хрустка скоринка - і все це у вас вдома, не в McDonald's. У цьому рецепті ви дізнаєтеся два варіанти панірування: в кукурудзяних пластівцях і в картопляних чіпсах. Залежно від вашого смаку, подавати таке блюдо можна з кетчупом або будь-яким іншим соусом. Обов'язково спробуйте!
- Куряче філе - 1000 грам
- Борошно - 100 грам
- Сухарі паніровочні - 100-150 грам
- Пластівці кукурудзяні - 100 грам
- Чіпси картопляні - 100 грам
- Яйце - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 1-1, 5 L
- Куркума - 1 Ст. Ложка
1. Куряче філе наріжте скибочками приблизно 4 см завтовшки. Додати сіль, поперчіть і перемішайте. Кукурудзяні пластівці подрібніть блендером або качалкою. Так само подрібніть картопляні чіпси.
2. Для першого варіанту панірування змішайте половину панірувальних сухарів, пластівці і куркуму, а для другого варіанту - сухарі і чіпси. Шматочок курки обваляйте в борошні, потім занурте в злегка збовтане з сіллю яйце і запаніруйте.
3. Коли всі шматочки будуть запанірувати, приступайте до смаженні. Викладіть нагетси в кипляче олію так, щоб воно повністю покривало їх. Смажте до яскравого золотистого кольору.
4. Викладіть готові нагетси на паперовий рушник. Смачного!